Hogyan lehet útját állni az LMBTQP+ mozgalmak deviáns rendezvényeinek?

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a normalitást képviselők egyik, ha nem a legaktívabb hazai szervezete, melynek tagjai évek óta gátat szabnak a homoszexuális lobbi térhódításának. Bizonyítja egyre szükségesebbé váló aktivitásukat az alábbi összefoglaló is a teljesség igénye nélkül.

2014 júliusában két bátor vármegyés alkotott maradandót az ellentüntetők között, a Pride vonulást akadályozva:

Az egyik vonuló kamionra sikerült felmásznia egy bibliai idézettel, azonban a szervezők sorait alkotó biztonságiak a kamerák előtt rugdosták meg, hogy megakadályozzák figyelemfelkeltő akcióját. A nyilvánvaló túlkapás ellenére a vármegyést állították elő, rabosították és három napig fogdán volt. A társadalmi felháborodást követően azonban kiengedték, majd az őt bántalmazókat állították elő. (videó)

Az esetről tudomást szerzett a vármegyés egyik legszorosabb bajtársa-barátja, aki kordonokat átugorva vonta el a rendőrök figyelmét. (videó)

2014 júliusában a Vármegyések személyesen keresték meg a vallást és hazát gúnyoló, egyébként olasz provokátort:

Az egész nemzeti oldal vadászott a provokátorra, a HVIM-nek sikerült felkeresni a munkahelyén, azonban sajnos csak a főnökével tudtak beszélni, mivel a “bátor férfi” hetekig bujkált. A buzit aztán valakik az utcán szájba verték, így visszaköltözött Olaszországba a szörnyű kirekesztések elől, de ott sem volt nyugta: az olasz hazafias szervezetek képviselői is elbeszélgettek vele.

2017 júliusában egy maroknyi elszánt vármegyés, és néhány bátor szimpatizáns képes volt lezárni a Lánchidat a Pride előtt:

2018 júliusában diverzáns akcióval állították meg a Prideot néhány percre:

A HVIM húsz tagja két-három fős csoportokban szivárgott be a rendes beléptető pontokon álruhában, az álruha alatt a vármegyés pólóban, majd a második kamion mögött haladva, az Oktogont elhagyva kihúzták a táskába rejtve bejuttatott molinót.

2019  júliusában sikeresen akadályozták meg Budaházy Györggyel a Pán Rapid Randi elnevezésű beteges rendezvényt:

A TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű érthetetlenül beteg rendezvényre, amikor megjelentek a hazafiak.

2019 júliusában Budaházy György, a Mi Hazánk Ifjai és a HVIM meglátogatta az iskolásokat célzó, “érzékenyítésről” szóló rendezvényt:

Az LMBT Szövetség “szivárvány szakkör” címen rendezett iskolai LMBTQIA+ érzékenyítő rendezvényt, melyet hazafiak látogattak meg, akiknek a ház kapujában elállták az útjukat az LMBT Szövetség “toleranciabajnokai”. Végül mégis bejutottak az udvarba, de a rendezvénynek helyt adó Háttér Társaság irodájába már nem tudtak bemenni, így annak ajtajában demonstráltak, csöngettek, kopogtattak.

2019 júliusában a Pride vonaglás elé próbáltak bevágni, de sajnos egy csapat rendőrnek sikerült megállítani őket:

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai közös akciót szerveztek. A korábbi évek sikeres akciónak nyomán megpróbáltak a vonaglás elé kerülni és elállni a menet útját, de a hatalmas rendőri jelenlét miatt már a találkozót is nagy figyelem övezte a rendőrség és a szolgálatok részéről. Jelre megindult a futás és sikerült is 100 méterre megközelíteni a vonaglást, azonban nem sikerült átfutni mind a 3-4 rendőri ellenőrzőpont között. A rendőrök először keménykedtek a hazafiakkal, de egy kis jogi kioktatás után már a rendes mederben zajlott az intézkedés, sőt, miután felmérték, hogy nem ellenük indultak meg a hazafiak, engedékenyebbnek is bizonyultak.

2019 szeptemberében sikeresen megakadályoztak egy iskolásokat célzó érzékenyítést az Aurora klubban:

A HVIM és néhány hazafi látogatást az Auróra nevezetű helyen, hogy megakadályozzanak egy, az iskolásokat célzó LMBTQ propagandáról szóló rendezvényt. Sikerrel jártak, miközben egy döglött patkányt is találtak a hely mosdójában.

2019 decemberében szórólapokat osztottak az LMBTG szervezeteknek helyet adó társas házakban felhívva az épületben lakók figyelmét az ott tevékenykedő deviánsokra:

Nagy vihart kavart a hír, miszerint egyes LMBTQ-szervezetek “mesepályázatot” hirdettek meg, amik kimondottan a legkisebbek deviánssá neveléséért íródnak. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felkereste ezen szervezeteknek helyet adó társas házakat és szórólapokon hívták fel a lakók figyelmét, hogy miféle beteg, társadalomromboló alakoknak adnak otthont és laknak velük együtt.

2019 decemberében olvashatatlanná tették a családellenes kampány plakátjait:

A HVIM jogi lehetőségek hiányában nem tett feljelentést a Háttér Társaság adventi időszakra időzített, családellenes plakátkampányával szemben, hanem több plakátot is olvashatatlanná tett, illetve letakart.

2020. augusztusában meglátogatták a “Kerekasztal beszélgetés a magyarországi szivárványcsaládokról” elnevezésű jogellenes rendezvényt:

A HVIM és még néhány hazafi jelent meg a „Kerekasztal beszélgetés a magyarországi Szivárványcsaládokról” elnevezésű, a magyar családokat és gyermekeket támadó, törvényellenes rendezvényen, hogy a bűncselekménynek is felérő rendezvényre felhívják a figyelmet és rendőrségi intézkedést kérjenek a szervezőkkel szemben. A “rendőrség” azonban a gyermekmegrontást előkészítők oldalára állt, és a megjelenő hazafiakat vegzálta. A HVIM feljelentést tett a szervezőkkel szemben és az ellenük intézkedő rendőrökkel szemben panaszt tett.

(VNL – Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)