Idén is megmutatkozott a Magyar Ellenállás a homárparádéval szemben

Változatos akciókkal, ellentüntetésekkel idén is fellépett a Magyar Ellenállás a deviáns vonaglással szemben. A heterofóboknak többször szembe kellett nézniük a normalitáspárti üzenetekkel és személyekkel. Nem igaz a szervezők azon állítása, miszerint nem szükségesek a kordonok, nincsen számottevő ellenállás a Pride-al szemben. Az igazság az, hogy a kordonokat idén minden sarokra kivezényelt 10-20 fős rendőri egységgel helyettesítették.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és a Mi Hazánk Ifjai közös akciót szerveztek. A korábbi évek sikeres akciónak nyomán megpróbáltak a vonaglás elé kerülni és elállni a menet útját, de a hatalmas rendőri jelenlét miatt már a találkozót is nagy figyelem övezte a rendőrség és a szolgálatok részéről. Jelre megindult a futás és sikerült is 100 méterre megközelíteni a vonaglást, azonban nem sikerült átfutni mind a 3-4 rendőri ellenőrzőpont között. A rendőrök először keménykedtek a hazafiakkal, de egy kis jogi kioktatás után már a rendes mederben zajlott az intézkedés, sőt, miután felmérték, hogy nem ellenük indultak meg a hazafiak, engedékenyebbnek is bizonyultak. (A HVIM-nek bejelentett ellentüntetése is volt a Pride gyülekezőjénél, ahol molinót is kifeszítettek.)

Az Erzsébet téren volt meghirdetett ellentüntetés Budaházy György vezetésével (később videóval jelentkezünk erről az ellentüntetésről is).

 

A Légió Hungária idén úgy döntött, hogy egy mozgó utcafórumot bonyolít le, melynek során szórólapokkal és megafon segítségével adták tudtára Budapest népének, hogy nemet mondanak a deviáns propagandára. Miután a rendőrség előzőleges ígéretével ellentétesen, nem adott lehetőséget rá, hogy érdemi kommunikáció alakulhasson ki azokkal, akikkel esetleg ellentétes álláspontot képviselnek, a rendezvény egyharmada után közölték velük, hogy a hivatalosan bejelentett demonstráció véget ért, és aki szeretne, az egyéni módon csatlakozhat azokhoz, akik a megafonnal folytatják a járókelők felvilágosítását. A Főváros legzsúfoltabb utcáiba nyomoltak be, ahol előfordult, hogy feszült hangulatban fogadták őket a felvonulásra igyekvők, de heves tiltakozásuk és agresszív fellépésük ellenére is folytatták a felvilágosításukat, melynek rendőrsorfal és minimális dulakodás vetett véget.

A Légió Hungária videója:

 

Dúró Dóra és Fülöp Erik (Mi Hazánk országgyűlés képviselők) az Országházának ablakában tették ki a normalitás üzenetét:

A Betyársereg a Dorottya utcában állt ki a normalitás mellett

Riport a Pride zavaros gondolkodású résztvevőivel, akik pórázon kísérgetik egymást, így állnak ellen a “beteg világnak”…

Budaházy Edda köszönőlevelet tett közzé, aminek a legjobb részei ezek:

“Köszönjük a sok józan polgárnak, akik fegyelmezetten otthon maradtak, várva az ellentétes parancsra mondjuk Bayer Zsolttól, és nem kapkodtak össze vissza. Elvégre ráérünk majd akkor feltápászkodni, amikor majd egymillió deviáns és megtévesztett „flower power” céltalan, gyökértelen fiatal vonulgat majd fel és alá, és a magyar légierő harci gépei követik látványos kötelékben, ahogy történt ez az idei londoni prideon.

Köszönjük minden támogatónknak, akik lélekben velünk voltak és jól meg is mondták a véleményüket az egész homokos felvonulásról otthon, a szombati ebéd elején még a húslevesnél, abbéli reményükben, hogy gyerekre is ragad valami hazafiság úgy általában.

Köszönet a rendőrségnek, akik míg tétlenül szemlélik a deviáns közerkölcs rombolást és drogozást a felvonulók között, addig százszoros túlerővel, nem sajnálva a forintmilliókat gátolják, vegzálják, korlátozzák a hazafiakat, miközben odasúgják nekik: kitartás, mi is egyetértünk veletek!”

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat is kiadott egy állásfoglalást, ami szerint csak a “Pride” betiltása lehet az egyetlen elfogadható intézkedés a jövőre vonatkozóan.

Ne felejtse senki: 2020. július első szombatját tegye szabaddá!
Nem csak pár százan, hanem több ezren kellene demonstrálnunk a Pride ellen,
nincsen elfogadható kifogás a távolmaradásra!

A végére egy “haladó szellemiségű” táncikálás:

 

 

Kapcsolódók:

A tavalyi beszivárgós, vármegyés akció videója:

Hogyan állította meg a HVIM a vonaglást? Képes, videós beszámoló az idei ellenállásról

2017-ben így tartottál fel a vonaglást a vármegyések

HVIM közlemény: Sikeresen akadályoztuk a Pride zavartalan haladását! – Az ellenállás él!

(64 – Szent Korona Rádió)