Elképesztő: Rabosítás, házkutatás, DNS-mintavétel Novák Előddel szemben egy szivárványos rongy miatt

Egy USA-gyarmaton élünk, ahol az Amerikai Egyesült Államok nagykövete utasíthatja a magyar szerveket, hogy a buzilobbi ellen küzdőket vegzálják?! És milyen alapon nem lehet sajtótájékoztatót tartani az USA-nagykövetségénél?! Milyen erős az a nemzetközi hálózat, ami egy párt alelnökét, egy zászlólevonás miatt börtönnel fenyeget, házkutatást tart teljesen értelmetlenül és megfélemlítési szándékkal? 

A Mi Hazánk szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen míg nemzeti jelképünk, a Szent Korona szivárványos meggyalázása miatt tett feljelentést rekordgyorsasággal elutasították, Novák Elődőt a szivárványos zászló levétele miatt rabosítottak, négygyermekes otthonában házkutatást tartottak, és tettét két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják. A párt felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. A sajtótájékoztatón az is kiderült, “íratlan szabály” miatt nem lehet az amerikai nagykövetség épületéről felvételt készíteni.

Házkutatást tartott a rendőrség kedd este Novák Elődnél, majd rabosították a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét, akit két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatnak amiért levonta a Pride-lobogót az újbudai önkormányzatnál. (A történtek miatt egyébként a DK – vezette önkormányzat még tegnap feljelentést tett a politikus ellen.) Novák szerint olyan megfélemlítő akciókat hajtanak végre a Mi Hazánk Mozgalommal szemben, mellyel próbálják  a homoszexuálistól a pedofíliáig terjedő különböző deviáns lobbikkal szemben a normalitáspárti erőket meghátrálásra kényszeríteni.

– Elképesztő, hogy a BRFK bűnügyi főosztályán kiemelt üggyé emelték azt az újbudai zászlólevonást, amely miatt önmagában két évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetnek, holott – miként azt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat álláspontja is alátámasztja –,

az a garázdaság, amit Karácsony Gergely, és a DK-s polgármesterek tesznek. Mi vádoljuk őket garázdasággal, mert közszemlére teszik a devianciát népszerűsítő jelképet

– hangsúlyozta az alelnök, aki szerint a kormányzat letérdelt a homoszexuális lobbi előtt, hiszen rekordgyorsasággal utasították el az ő feljelentését, amelyet nemzeti jelképünk, a Szent korona szivárványos meggyalázása miatt tett.

Példátlannak nevezte a történteket Toroczkai László, a párt elnöke is.

– Diktatúrákra jellemző megfélemlítő rendőrségi akció történt Novák Előddel szemben, ugyanis a szüleinél és a saját otthonában is megjelent a rendőrség, házkutatást tartottak, majd rabosították. Mindezt pusztán azért, mert leszedett egy olyan zászlót, melyet semmilyen törvény, semmilyen előírás nem tesz illendővé arra, hogy ott legyen bármilyen közintézmény homlokzatán

– fogalmazott a pártelnök. Hangsúlyozta, felszólítja a kormányt, hogy valljon színt, milyen lobbi az, amely el tudja érni, hogy egy magyarországi párt alelnökével szemben ilyen megfélemlítési akciót hajtsanak végre. – Vajon magyarországi, vagy nemzetközi deviáns lobbiról beszélünk? Vagy akár egy külföldi nagyhatalomról? Ki az, akinek a nyomására egy minden jogi gyakorlattal szembemenő akciósorozatot hajtanak végre? – sorolta a pártelnök.

Az amerikai nagykövetség előtt tartott sajtótájékoztatón a Mi Hazánk elnöke az ellen is tiltakozott, hogy a konzulátus beavatkozik Magyarország belpolitikájába amikor megszólal, sőt utasítja a magyar hatóságokat, és a magyar kormányt arra, hogy ne tolerálja a más nézeteket vallókat, és kötelezővé akarják tenni a deviáns propagandát, és azt, hogy ennek a devianciának a zászlóját közintézményekre kitűzzék. – Ez elfogadhatatlan, és hazánk belügyeibe történő beavatkozásnak tartjuk, amit sem keletről, sem nyugatról nem tűrünk.

Magyarország egy szuverén állam, és majd a magyarok eldöntik, hogy milyen zászlók legyenek a magyar önkormányzatok homlokzatán. Mi  a hagyományos, tradicionális értékek mellett állunk ki, a férfi-nő kapcsolat, és a természet rendjével nem szembehelyezkedő családmodell hívei vagyunk

– szögezte le.

A nagykövetség előtti eseményen a rendőrség a sajtó munkatársait „íratlan szabályra” hivatkozva arra kérték, ne készítsenek felvételt a konzulátus épületéről. Ezt a Mi Hazánk politikusai visszautasították, arra hivatkozva, hogy a sajtótájékoztatót közterületen tartják meg.

Az incidensől, valamint a sajtótájékoztatóról készült videó itt nézhető meg.

(Elemi – kuruc.info)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

Nyomozás indult a Vármegye-vezető ellen az LMBTQP zászló elégetésének szándéka miatt