Vidéki amerikaiak zavarták el az antifákat a városukból (videó)

A nagyvárosokban nevelkedett, magukat antifasisztának nevező “forradalmárok” Fort Collinsban értékes leckét kaptak abból, milyenek az igazi, vidéki amerikaiak. A hazafiak el is kergették az antifasisztákat, mire az amerikai sajtótól azonnal megkapták a “szélsőjobboldali” bélyeget – írja az Elemi.hu.

A lánglelkű kultúrmarxisták úgy érezték, ideje áttörni a nagyvárosi kereteket, New Yorkhoz és Portlandhoz hasonlóan vidékre is “levinni a forradalmat”. Arra azonban nem számítottak, hogy Közép-Amerikában nem szivárványzászlót lobogtató bölcsészek, jólétben elkényelmesedett, politikai korrektségre ügyelő öltönyösök, és puha kezű brókerek várják majd őket, hanem igazi, vidéki amerikaiak, akik nem félnek kiosztani egy-két pofont sem, ha a helyzet úgy kívánja.

A kiruccanás már akkor meleggé vált a 40 fokban is tetőtől talpig bebugyolált forradalmárok számára, mikor a csendes kisvárosba érkezvén jól megtermett emberek sorfalába ütköztek, akik nyersen közölték velük:

Itt nincs szükség az Antifára. Irány haza, komcsi csürhe.

A derék antifasiszták pedig azt tették, amit tesznek mindig, ha ellenállásba ütköznek: szépen, lassan hátrálni kezdtek, majd megindultak hazafelé. A hazafiak nem bízták a véletlenre és a városhatárig kísérték a hívatlan látogatókat.

Menet közben néhány antifa nem bírhatott magával, és valamit odamondhatott a hazafiaknak, megfeledkezvén arról, most nem otthon vannak. A derék patrióták nem is fecsérelték a szót, beszélt helyettük az öklük. A pár szájalót hamar kikapták a tömegből, és alaposan helyben hagyták őket, míg a többi antifa ledermedve figyelte, hogyan verik meg társaikat.

Az eseményt narráló helyi férfi udvariasan arra kérte a résztvevőket, verekedjenek nyugodtan, de fegyvert senki se használjon, maradjon tisztességes a küzdelem. A harcos antifába azonban ennyi gerinc sem szorult, és kést rántott. Szerencsére a patrióták résen voltak, és hamar lefegyverezték az illetőt, így az antifákon kívül senki sem sérült meg.

Az amerikai Greely Tribune szerint a rendőrök villámgyorsan, körülbelül két perc után értek ki a helyszínre. A portál úgy fogalmazott, a videóból nem derül ki, hogyan kezdődött a verekedés, de három személyt letartóztattak, egyet pedig beidéztek. Fort Collins rendőrfőnöke, Jeff Swoboda közölte: fontos megjegyezni, hogy mindkét oldalon voltak agresszorok. A cikkben a hős antifasisztákat “ellentüntetőknek”, a podcast-ot pedig, amin a felvétel is látható, szélsőjobboldalinak nevezik.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)