Budaházy gondolatai a hídblokád évfordulója kapcsán

Budaházy György legújabb blogbejegyzésében rávilágított arra, hogy nekünk, hazafiaknak mire kell, vagy nem kell megemlékezni július 4-én, és milyen lehetséges jövőképe van a mai magyar fiatalságnak.

Július 4. Ma van Amerikában a függetlenség napja. Na de lassan az USA sincs már (legalábbis az ismert formájában), úgyhogy ezt el is felejthetjük.

Ma van a 907-es Pozsonyi Csata évfordulója. Erről a fontos eseményről lesz méltó megemlékezés, ahová bárki elmehet.

De van még valaminek évfordulója ma. Most 18 évesek, akik 2002-ben ezen a napon születtek. Hihetetlen, hogy felnőtté érett egy nemzedék azóta, hogy 2002-ben néhány elszánt hazafival lezártuk az Erzsébet-hidat, követelve az akkori országgyűlési választások szavazatainak újraszámlálását.

Mondhatjuk, hogy ez volt a balliberálisok ellen kibontakozott legújabbkori magyar nemzeti ellenállás születése, de erről sajnos nem nagyon emlékezik meg senki. A fiataloknak mindig valami harciasabb példakép kell, ez egyszerűen korosztályos sajátosság, ami mindig is így volt. De ha nem találkoznak, hallanak a nemzeti elkötelezettségű harcosokról, azok tetteiről, mert nem polkorrekt őket emlegetni, akkor azokhoz a Antifa/BLM/Pride felforgatókhoz csapódhatnak, akik viszont a csapból is folynak és “trendinek” vannak beállítva. És akkor nagyon nagy baj van!

A Hungária Televízió teljes videóanyaga a blokádról ide kattintva érhető el.

(Budaházy.info nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)