Amnesty International: Izrael rosszabb, mint a Hezbollah

A szélsősegesen liberális, “emberi jogokat” védő szervezet annyiban komolyan gondolja magát, hogy elismeri Izrael súlyos bűnöket követ el a Közel-Keleten. Szerkesztői megjegyzésként fűznénk hozzá, hogy a Szent Korona Rádió álláspontja szerint a Hezbollah nem összehasonlítható Izrael sötétségével, hiszen küzdelmüket Isten pártján állva folytatják. 

Az Orientalista.hu cikkét változatlanul közöljük.

Syksy Räsänen prominens finn fizikus, aki mellesleg az Amnesty International vezetőségi tagja, a Twitteren  egyenlőséget a cionista állam és a Hezbollah  között miután Németország betiltotta a libanoni szervezet működését – írja a The Jerusalem Post.

„A Hezbollahot azért tiltották be, mert Izrael államának erőszakos eltörlésére uszít, és megkérdőjelezi Izrael államának jogát a létezéshez.  Helyettesítsük csak be Izrael helyére Palesztinát, és ez igaz a legtöbb izraeli pártra is”

– állt twitter-posztjában, majd továbbment:

„A nyilvánvaló különbség az, hogy a legtöbb izraeli párt Palesztina megsemmisítését hajtja végre, nemcsak felszólít rá.

Ennek ellenére a Likud, a Jés Átid, a Sasz, a Munkapárt stb. Németország és az EU megbecsült partnerei, nem pedig terroristaként vannak számon tartva”.

Mint ahogy ez várható volt Räsänent, számos válaszban nevezték antiszemitának, Hillel Neuer az ENSZ-figyelő UN Watch szervezet igazgatója szerint az Amnesty  terroristákat, nőgyűlölőket, antiszemitákat és homofóbokat támogat.

A finn fizikus szerint a kommentek, amelyek nagy része vulgáris stílusú,

„jól példázzák az izraeli apartheid rendszer támogatóinak célzott inzultáló kampányait”.

Syksy Räsänen@SyksyRasanen

Germany’s ban on Hezbollah is a perfect illustration of how terrorist lists are tools of power politics.https://edition.cnn.com/2020/04/30/europe/germany-bans-hezbollah-grm-intl/index.html 

Germany bans Lebanese militant group Hezbollah

Germany announced Thursday it has designated the Lebanese militant and political group Hezbollah a terror organization, banning all of its activities in the country and ordering raids on sites police…

edition.cnn.com

„Ez természetesen nem csak az apartheid-párti tömegre jellemző, számtalan fajta politikai csoport művel hasonlót a Twitteren. De ha az izraeli apartheidről van szó a spektrum kiterjed események megtagadására, emberek munkahelyeikről való kirúgatására sőt, még fizikai támadásokra is. Ez azonban semmi ahhoz képest, amikkel a palesztin emberi jogok védelmezőinek kell szembenézniük: bebörtönzés, kínzás, gyilkosságok szisztematikus kampányával évtizedek óta” – folytatta tovább az Amnesty-vezető.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)