Uniós agyrém: az abortuszt és a deviánsokat a járvány idején is támogatni kell

Nem elég, hogy napjaink pusztító vírusa, a COVID-19 kontinens-szerte jelentős gazdasági nehézségeket okozott, most a járvány megfékezése érdekében az Európai Parlament által elfogadott állásfoglalás szerint fenn kell tartani a magzatgyilkosságot eredményező művi beavatkozásokat, és nem szabad korlátozni az LMBTI-személyek jogait sem. Tehát templomba nem mehetünk, az eucharisztiát nem szolgáltathatják ki, de fejet kell hajtanunk a vetélés és a másság előtt. Mi jöhet még?

A dokumentum magyar nyelven itt olvasható.

Az állásfoglalás (amely egyébként sem mentes a politikai felhangoktól) 48. pontja így ír: az Európai Unió jelentős eufemizmussal „szexuális és reprodukciós egészséghez fűződő jogként” határozza meg az abortuszt, amellyel kapcsolatban – és itt a lényeg – felhívja a tagállamokat a magzatgyilkosságot eredményező művi beavatkozások fenntartására.

Az Európai Parlament szóhasználata szerint „hatékony, biztonságos és kellő időben történő hozzáférést kell biztosítani” a fogamzásgátláshoz, a sürgősségi fogamzásgátláshoz és az abortuszhoz – mindezt természetesen a járvány elleni védekezés égisze alatt…

Az állásfoglalás ugyanezen, egyértelműen botránykeltő, felforgató, és álszent pontja szükségesnek tartja hasonlóképpen leszögezni, hogy nem szabad korlátozni az LMBTI-személyek jogait – hogy mindennek mi köze a koronavírus elleni küzdelemhez, nem derül ki a 48. pontból, de a dokumentum egyetlen más részéből sem.

Néhány sorral később már arra használják fel a vírushelyzet adta megnyilvánulási lehetőséget, hogy az EP „határozottan elutasítsa” a transznemű- és interszexuális személyek jogai elleni – ahogyan ők fogalmaznak – támadást Magyarországon (értsd: a keresztény ember- és házasságkép védelmét Európa szívében).

Vagyis a vírus terjedésének lelassításához az ártatlan magzatok meggyilkolásán keresztül vezet az út, ugyanakkor a deviáns személyek jogainak megvédése is elengedhetetlenül fontos.

Megfigyelhető, hogy az Unión kívül is hanyatlik a normalitás. Bár az Egyesült Királyság 2020. január 31-én kilépett az EU-ból, a közelmúltban a londoni Egészségügyi Minisztérium elérhetővé tette a terhesség 10. hetéig az otthon bevehető abortusztablettákat.

Hogy a liberális kampánymegfogalmazásokkal teli, életellenes dokumentum 48. pontja miként szolgálja a koronavírus elleni sikeres európai fellépést, fogalmunk sincs…

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)