Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2011-2015 II. rész)

Közzétesszük a lista második részét, melyben a javulónak nem igazán mondható tendencia mellé kapunk még jó pár fiatalkorú (néhol akár 14 évesek) által elkövetett emberölést. Az erőszakot már egész kiskorukban eltanulják, ez látszik is az esetekből és sokszor teljesen értelmetlenül kegyetlenkednek, hiszen csekély értékeket tudnak csak ezáltal zsákmányolni. Ezt a részt is csak erős idegzetűeknek ajánljuk! Az első rész itt olvasható.

2011-2015-ig a befejezett 605 emberölés több mint 111-et, vagyis 18%-ot cigányok követtek el, mindezt úgy, hogy a 2011-es népszámláláson a lakosságnak mindössze a 3,16%-a vallotta magát cigánynak és a láthatóan a médiacenzúra is egyre erősebben hat az esetekre. Tehát, lehet többen vannak a cigányok is, de a cigányok által elkövetett bűncselekmények is jóval nagyobbak lehetnek. Egyik politikailag korrekt médiafelület sem meri nyíltan az elkövetők etnikumát megírni, ám a kuruc.info-n visszamenőleg meg lehet nézni felderített eseteket.

Ha tud olyan esetről, ami az alábbi listából kimaradt volna, akkor kérjük, hogy a [email protected] írva jelezze azt! Köszönjük!

2011:

Január 27. 81 éves idős hölgyet bántalmazott, majd rabolt ki a fiatal cigány Kovácsvágáson. A sértett hosszú haláltusa után a helyszínen meghalt.

Január 29. Négy 14 év alatti cigány gyilkolt meg egy idős asszonyt Lakon.

Január 29. Köröm: ismeretlen körülmények között vesztette életét egy egyéves kislány, amikor leesett az ágyról. A szülők ellen gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást.

Február 2. Dopeman nagymamája és nagypapája belehaltak a betörő cigányok által okozott sérüléseikbe.

Dopeman nagymamája és Dopeman

Február 2. A kaposvári felüljárón ütötte agyon az egyik cigány a másikat. A két férfi szóváltásba keveredett, melynek vége az lett, hogy a „Bige” gúnynéven ismert vádlott megütötte a „Kerge” gúnynéven ismert sértettet, aki a betonra esve beverte fejét és belehalt a sérülésbe.

Február 11. Értékeiért gyilkolt meg egy nő egy 76 éves nénit Rakamazon.

Február 16. Hajdúhadház: Éjszaka támadtak meg saját udvarán egy idős asszonyt. A 81 éves nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe. A támadók az áldozat 60 éves fiát is bántották, ő is súlyos sérüléseket szenvedett.

Február 16. Két betörő cigány agyonvert egy 69 éves férfit Tiszaföldváron.

Február 19. Apját szúrta le egy 18 éves cigányfiú, mert az folyamatosan bántalmazta a családot.

Február 20. Meggyilkoltak egy idős, 80 év feletti férfit. A gyilkosság előtt az ujjai levágásával kínozták.

Március 23. Hejőszalontán brutális, cigányok által elkövetett gyilkosság történt, az áldozat egy 50 év körüli helyi asszony. Az áldozat torkát elvágták, és több késszúrással megölték a saját házában.

Március: 50 éves érdi férfit mérgeztek meg, aki belehalt a bódító szer hatásába.

Április 19. Kemencébe dobta újszülött csecsemőjét egy cigány nő, mivel félt, hogy kiderül hűtlensége.

Április 24. IX. kerületi Ernő utcában egy 41 éves és egy 58 éves nő, valamint egy 31 éves férfi betört a lakásába, majd brutálisan bántalmazott és megölt egy 82 éves asszonyt, akire másnap a fia talált rá.

Május 3. Kiraboltak egy 100 éves nőt Kaposvár belvárosában. A támadó betörte a lakás ajtaját, bántalmazta, fojtogatta áldozatát. Az idős hölgyet súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Később életét vesztette.

Június: Viperával vertek agyon egy 85 éves tápióbicskei férfit.

Augusztus 21. Halálra gázolt egy 20 éves lányt egy ittas autóvezető Tolnán. A 24 éves férfi sofőr a kerékpárútra hajtott és elgázolta a lányt, aki a helyszínen életét vesztette. 

Augusztus: Holtan találtak egy 86 éves nőt Miskolcon, a Szentpáli utca egyik épületében. Az áldozatra mostohafia talált rá, az idős asszony gyilkosság áldozata lett.

Szeptember 10. Ököllel verte agyon barátnőjét egy 37 éves cigány Nyíracsádon.

Szeptember 20. Egy 15 éves kisteleki fiú ölt meg és ásott el egy 41 éves nőt.

Október 10. Kiskundorozsmán gyilkoltak meg egy 77 éves asszonyt éjszaka. 

Október 10. Egy cigány bűnbanda meztelenre vetkőztetett, és kirabolt két hajléktalant a Hunyadi téren, Budapesten. A két hajléktalan halálra fagyott. Korábban a banda egyik tagja úgy megvert egy szintén hajléktalan személyt, hogy az a helyszínen meghalt.

Október 15. 3 éves kisfiút éheztettek halálra Pacsatüttösön.

Október 15. Lajosmajoron egy egyedül élő, 79 éves nőt gyilkoltak meg, holttestét saját otthonában vérbe fagyva találták.

Október 25. Éveken át kínoztak egy fiatal 25 éves lányt Battonyán. Fogókkal tépték ki a körmeit és a fogait, cigarettacsikkeket nyomtak el az arcán, elektromos árammal rázatták, hegyes tárgyakat szurkáltak be a körme alá, felakasztották.

Október: Tizenhat év fegyházbüntetéssel sújtotta jogerősen a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki meggyilkolt és megerőszakolt egy idős szatymazi asszonyt.

Október: Egy vietnámi házaspárt gyilkolt meg két rablócigány Budapesten. A házaspárt előre megásott sírokba lőtték bele. Az elkövetők 50 ezer forintot zsákmányoltak.

Október: Kegyetlenül, egy autó féktárcsájával verte agyon a két testvér a soltvadkerti gazdát. Az indíték rablás volt.

November. 76 éves érdi asszonyt mérgeztek meg, aki belehalt a bódítószer hatásába.

November 5. Négy ember vert halálra egy 48 éves férfit Bánokszentgyörgyön.

November 9. Berentén egy 52 éves férfi és 27 éves lánya tört be egy házba, majd megölték a 80 éves ott lakó férfit.

November 22. Megöltek egy 86 éves férfit a hozzátartozói hétfőn, Mélykúton.

December 27. Sodrófával vertek agyon a cigányok egy idős hölgyet.

December 28. Gyermeke szeme láttára szúrta le az anyát a cigány.

December 29. Idős férfi holttestére bukkantak Sajónémetinél, az áldozatot többször bántalmazták a cigányok.

 

2012:

Január 17. Mészárolt a macsétás cigány Salgótarjánban.

Április 9. 73 éves asszonyt erőszakolt és ölt meg egy cigány Várpalotán.

Április 9. Hárman verték halálra a kick-boxoló Tóth László „Dokyt” a szádelői diszkóban.

Doky gyilkosai, alul Doky

Április 21. Minden ok nélkül agyonvertek egy férfit nagyszombat délutánján a Borsod megyei Berzéken.

Április 29. Újszentgyörgy és Tomajmonostora között brutálisan megvertek egy középkorú férfit, aki bele is halt sérüléseibe.

Április 30. Kesznyétenben cigányok félholtra vertek egy 82 éves asszonyt. A hölgy belehalt az elszenvedett bántalmazásokba.

Április: 74 éves diósi férfit mérgeztek meg, aki belehalt a szer hatásába.

Május 8. Három támadója brutálisan megverte, megkínozta, megalázta a 81 esztendős férfit, majd a tőle elrabolt, mindössze 9 ezer forintot szétosztották egymás között. Az idős ember két nappal később elhunyt.

Május: 64 éves szellemileg fogyatékos asszonyt gyilkolt meg közösülésük után elképesztő kegyetlenséggel az ittas, bedrogozott cigány férfi. A gyilkosság után, holtában is megbecstelenítette az asszonyt, majd egy aknába dobta.

Június 5. Vazelint fecskendezett a péniszébe, így csalta haza volt asszonyát (és egyben unokatestvérét) a 39 éves férfi, aki ezek után agyonszurkálta a nő új férjét.

Június 30. A “híres” cigány gyerekszeretet: gazdasági okokra hivatkozva gyilkolták meg magzatukat “VV Fecóék”.

Július 7. Pécsi sörözőből hazafele tartó rendőrségi pszichológus nőt fojtottak meg miután az nem hagyta, hogy megerőszakolják. Bándy Kata holttestét Péntek László egy árokba gurította és csak napokkal később találták meg.

Péntek László és Bándy Kata

Július 27. Gyöngyösön kiraboltak, nyakon szúrtak és megfojtottak egy 81 éves bácsit, majd felgyújtották a házát.

Július: Regenyén egy részeg cigány feszítővassal verte szét egy 58 éves nő fejét, amiért az asszony le „büdös cigányozta”.

Augusztus 16. Vascsővel vert halálra egy 57 éves asszonyt a cigány.

Szeptember 1. Drogos cigányok öltek uzsorás cigányokat.

Szeptember 8. Hajdúszováton agyonvert egy 58 éves férfit egy 17 éves cigány, mert nem adott neki cigarettát. Az áldozatnak szinte egyetlen ép testrésze sem maradt, a gerince és csigolyái több helyen eltörtek, a szemei kifordultak, minden bizonnyal nem “csak” ököllel, hanem eszközökkel végeztek vele.

Október 11. Tojásért és fagyasztott csirkéért verték agyon a 77 éves férfit. Az egyik tettes terhesen ment gyilkolni.

Október 16. Idős asszonyt gyilkoltak meg pár ezer forintjáért.

November 1. A fonyódi gyermekotthon lakói részegen brutálisan megvertek a balatonboglári vasútállomás várótermében egy hajléktalant, majd megtámadtak egy buszsofőrt. A hajléktalan rá 3 napra hunyt el a kórházban.

November 6. Halálra verte a 87 éves asszonyt a cigány, majd ikszeket rajzolt a falra a vérével.

December 3. Agyonvert egy 82 éves magyar nénit az uborkatolvaj.

 

2013:

Január 7. Egy 20 és egy 25 éves cigány gyógyszerre fogyasztott alkohol hatására betörtek egy idős testvérpárhoz, az egyiket halálra verték egy lánccal, a másik súlyos sérüléseket szenvedett, csak amiatt élte túl, hogy halottnak tettette magát. Körülbelül húszezer forint értékben vittek el kisebb értékeket és használati tárgyakat.

Január 10. A plafon is csurom vér volt úgy összeverték vascsővel az idős férfit Ózdon 2000 Ft-ért.

Január 11. Mángolófával verte fejbe idős áldozatát a fiatal rabló. A banda háromszor tört be a nénihez, aki nem élte túl az utolsó támadást.

Január 26.  Háromezer forint értékben zsákmányolt ékszert, fülbevalót és gyűrűt áldozatától az a két huszonéves fiatal, aki megölt egy 84 éves asszonyt múlt szombat este Tamásiban.

Február 8. Agyonverte a neki munkát adó gagybátori idős férfit az állami gondozott cigány.

Február 28. Betörtek egy 89 éves bácsihoz Gyulán. Kirabolták és bántalmazták, az eseményt követően 3 hónappal belehalt a sérüléseibe.

Március 8. Cigány nő ütlegelte, majd szúrta meg többször a 87 éves asszonyt. 12 ezer forintot lopott tőle. A sértett pár hónappal később életét vesztette.

Március 22. Egy idős magyart megöltek, egy másikat “csak” megvertek és kiraboltak a Lyukóvölgyben.

Március: Egy este betörtek egy 64 éves férfihez, megölték és 37 000 forint értékű holmiját elvitték. Másnap egy 48 éves férfihez hasonlóan betörtek és ütlegelni kezdték, de bemenekült a wc-be. A kutyáját felakasztották és 50 000 forintnyi használati tárgyat vittek el.

Április 7. Egy cigány fojtotta meg Király Tamás divattervezőt, a büntetett előéletű férfi vallomásában kábítószer-függőségére és szellemi fogyatékosságára is hivatkozott.

Király Tamás és gyilkosa

Április 20. Megöltek egy idős asszonyt hoboli otthonában.

Április 28. Elképesztő erővel bántalmazta gyilkosa a 16 éves Dominikát, akit holtan találtak Szigetszentmiklósnál a Duna-parton.

Május 2. Hárman elhatározták, hogy úgy fognak pénzhez jutni, hogy a Járdánháza egyik sörözőjéből távozó férfit a nyugdíjfizetés napján leütik, és tőle nyugdíját elveszik. A rablás gyilkosságba torkollott. 

Július 6. Egy XVIII. kerületben élő drogos cigány szóváltásba keveredett az áldozatával, akit baltával darabolt fel.

Augusztus 25. Egy egerszegi cigány megölte apja volt élettársát, majd a halottat meggyalázta. Későbbiekben több bűncselekményt is elkövetett, nagyanyjának új élettársát megfenyegette, miután az elmenekült, saját nagyanyját is megkívánta, meg akarta erőszakolni; az idős hölgynek sikerült elmenekülnie.

Szeptember 11. Cibakházán megölték a 72 éves plébánost.

Szeptember 11. Nagykőrösön bántalmaztak és kiraboltak egy 92 éves asszonyt 10.000 forintért. Az asszony pár nap múlva a kórházban hunyt el.

Szeptember: 91 éves asszonyt vert meg két ceglédi férfi Nagykőrösön. A nő néhány nap múlva belehalt sérüléseibe.

Október 18. Egy 35 éves cigánybűnöző a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságról hazafele menet bement egy idős nőhöz (akinek párszor segített ház körüli munkákban), hogy adjon neki pénzt buszra.  Mivel ezt az asszony megtagadta, ezért fojtogatni kezdte. Az asszony elárulta, hogy hol tartja a pénzét, de a támadó megkínozta és megerőszakolta a haldokló időst. Az asszony belehalt sérüléseibe.

Október 23. Egy cigány testvérpár bement egy 92 éves tiszagyulaházai asszony házába. Mivel nem árulta el, hogy hol tartja az értékeit, ezért olyan súlyos sérüléseket okoztak neki egy kalapáccsal, hogy pár hónappal később belehalt a sérüléseibe. A tettesek csak 16 doboz gyufát vittek el.

Október 29. Felsőregmecen megöltek és kiraboltak egy 68 éves nőt. 

November 27. Kaposváron halálra verte beteg kislányát egy „apa”, mert idegesítette a sírás.

December 6. Füzesabonyban az utcán halálra szurkálta 6 éves kisfiát egy drogos.

December 12. Öngyilkos lett egy pécsi rab, mert a cigány rabtársa “halálra csicskáztatta”.

December 28. Dabason egy cigány szóváltást követően leszúrta ismerősét. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. 

 

2014:

Január 31. Három cigány férfi és egy nő betörtek egy 82 éves asszonyhoz Ózdon. Kirabolták a házat majd halálra verték áldozatukat.

Február 20. A saját lakásában összeverve és megkötözve talált 86 éves mezőkövesdi férfi a kórházban életét vesztette.

Március 26. Román cigány szúrt le egy idős nőt Tatabányán, mert kevesellte a tarhálásért kapott pénzt.

Április 18. Halálra késeltek egy 43 éves DAC szurkolót a dunaszerdahelyi cigányok.

Július 5. Négy helyi “fiatal” halálra vert és kirabolt egy 56 éves merényi férfit, mert nem adott nekik cigarettát.

Július 21. Két csoport cigány esett egymásnak Kutason hétfőn délután. A veszekedés brutális összecsapássá fajult: kövekkel, botokkal, vascsövekkel támadtak egymásra. Egy 30 hetes terhes nőt, aki a verekedés helyszínén volt, úgy rúgtak hasba, hogy életveszélyes állapotba került. Csak kórházban tudták megmenteni, magzata azonban életét vesztette.

Augusztus: Több mint két hónapon keresztül vertek egy csecsemőt egy devecseri családban. Megégették kamillázás közben, eltörték a kezét és a bordáit, a fejét ért sérülésbe pedig később bele is halt. Az agresszív mostohaapa volt a tettes.

Október 9. Drogos, jogosítvány nélküli cigánybűnöző gázolt halálra egy kétgyermekes magyar anyát Szolnokon.

November 18. Viperával bántalmazta a 18 éves férfi a 70 éves asszonyt, aki belehalt a sérüléseibe.

November 21. Több órán át kínozta régi ismerősét a fiatal cigány. A sértettet bár figyelmeztette előre családja, ő mégis hitt abban, hogy a visszaeső bűnöző barátja képes jó útra térni, azonban nem így történt. A kisgyermekes édesanyát megerőszakolta, bántalmazta és fojtogatta, aki végül kalapáccsal okozott sérüléseibe halt bele.

November: 23 éves kaposvári cigány ütlegelte, rázta és fojtogatta öt hónapos kislányát, mert nem tudott aludni tőle. A csecsemő súlyos sérülései miatt életét vesztette. Anyja hívta a mentőket, amikor észrevette hogy már nem él. A nyomok alapján már korábban is verték a kisgyermeket.

December 22. Az elkövető egy 80 éves idős férfit bántalmazott, aki néhány nappal később belehalt sérüléseibe.

 

2015:

Január 12. Mezőkeresztesi otthonában ölt meg egy 66 éves férfit a börtönből szabadult 36 éves

visszaeső gyilkos. Tettestársa a 15 éves unokaöccse volt.

Január közepe: 19 éves cigány ölt meg egy idős embert Túrkevén.

Január 23. 67 éves férfit vert agyon egy 34 éves cigány.

Április 1. Három elkövető bántalmazott egy férfit, aki a súlyos sérülései miatt helyszínen életét

vesztette.

Április: 33 éves börtönviselt férfi szurkálta halálra 24 éves drogos nevelt fiát.

Május: Két cigány férfi vert agyon egy idős nőt.

Június: Cigányok öltek meg egy dolgos családapát.

Június 30. Pusztaszemesen kiraboltak, majd brutálisan összevertek egy Franciaországból hazatelepült idős férfit, végül felgyújtották a még magánál lévő, de magatehetetlen embert.

Július 22. Féltékenységből agyonverte a családjának csupán segíteni akaró férfit egy börtönből szabadult 24 éves férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Martonyiban.

Július 26. Bántalmazta, majd megölte két gyermekét a cigány férfi. A kisebbik megpróbált elfutni, de nem sikerült neki. Felakasztotta őket, majd magával is végzett.

Július vége: Puszta kézzel vert agyon egy húszéves cigány egy ötgyermekes családapát Martonyiban.

Augusztus 16. Népszínház utcai (Budapest, VIII.) lakásában megölte alkalmi barátnőjét, szőnyegbe csavarta, majd Kalocsáig szállította, ahol elásta a holttestet.

Október 6. Baktalórántházi otthonában gyilkoltak meg egy 61 éves férfit.

Október 16. Mendén bestiális kegyetlenséggel végeztek egy idős házaspárral a saját otthonukban. Félretett pénzükért ölték meg őket.

Október 20. Két cigány megölt egy 73 éves nőt Nagykanizsán.

November 28. Három várpalotai cigány vert agyon egy férfit. Az áldozat a kórházban belehalt a sérüléseibe.

December 20. Csavarhúzóval ölte meg a cigány a 22 éves nyáregyházi nemzeti érzelmű polgárőrt.

Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2006-2010. I. rész)

(VNL – Szent Korona Rádió)