Trianon Felvonulás – Felszólalók listája

Alábbi bejegyzésünkben a Trianon Felvonulás felszólalóit és közreműködőit mutatjuk be. A cikk napról napra frissül!
Alább változtatás nélkül közöljük a HVIM írását.

Egy korábbi beharangozó cikkünkben már nyilvánosságra hoztuk a felvonulás időpontját és a gyülekező helyszínét. Az elmúlt másfél évtizedhez hasonlóan idén is az Ötvenhatosok terén, a Regnum Marianum emlékkeresztnél fognak azok a nacionalisták összegyűlni, akik felemelik a hangjuk a magyar identitás és élettér védelmében. A demonstráció időpontja június 4-e lesz, és 15:30-kor kezdődik meg a gyülekező. A Szent Korona Rádió pedig Mozgalmunk alelnökével, Incze Bélával készített interjút az idei rendezvény aktualitásai kapcsán.

A rendezvény plakátja – A felszólalók bemutatása lentebb:

t2


Kövesd figyelemmel tevékenységünket a Facebookon is.


A rendezvény főszónoka a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója, Ásotthalom polgármestere lesz, Toroczkai László, aki 16 évvel ezelőtt életre hívta a Kárpát-medence legnagyobb tiltakozó demonstrációját az igazságtalan békediktátum ellen, a Trianon Felvonulást.
Laci

A rendezvényen fel fog szólalni Zagyva Gyula is, Mozgalmunk társvezetője, aki hosszú éveken keresztül volt főszervezője a Trianon Felvonulásnak és tulajdonképpen minden lényeges eseménynek, ami a HVIM életében csak történt.

Gyula

Incze Béla Mozgalmunk alelnöke, a felvonulás főszervezője is fel fog szólalni a rendezvényen.
Béla

Trianon Felvonulás nem múlhat el anélkül, hogy az elszakított területek hangjának ne adnánk teret, így Dobay Gergely Mozgalmunk felvidéki társvezetője is a fel fog szólalni.
Dobay

A rendezvényen Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak frontembere fog közreműködni, aki nem csak zenei téren bizonyította már számtalanszor, hogy érdemes a nacionalista tábor bizalmára.
Balázs

 


Szeretnéd Te is kivenni a részed a HVIM küzdelméből? Szeretnél Te is a Mozgalom egyenpólójában végig menetelni Budapesten? Csatlakozz most! [email protected]


 

(Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – Mi Magunk – SZKR)