„…a haza minden előtt” – Egy harcosunk gondolatai Ásotthalomról

Sötét történelmi időket élünk. Európát háború dúlja, gyökerét férgek rágják. Igen nehéz lesz kimásznia abból a patthelyzetből, amibe szorították, ha egyáltalán tud, vagy akar. Harcosunk Szentes Zoltán Ásotthalmon járt. Gondolatait alább olvashatjátok.

asotthalom

A mérleg egyik tégelyét a törökök, a másik tégelyét a betolakodó honfoglalók nyomják. Ha enged a török nyomásnak, akkor akár 80 millió töröknek nyit kaput, ha ellenáll, akkor a törökök 3,5 millió várakozót indítanak útnak. Bármerre is billen a mérleg nyelve, Európa veszít.

Egyáltalán nem mindegy, hogy hazánk hogyan reagál erre a helyzetre.

fa
A 220 éves monumentális Rúzsa-fa

Ha az Európa határok nélkül elmélet megalkotói győznének, akkor nemzetek vesznek el. Ezzel a támadással kulturális értékeinket gyaláznák meg. Amelyik nemzet ezekben az időkben nem figyel ennek fontosságára, az máris belelépett az olvasztótégelybe, ahonnét nincs visszaút.

rozsa-s
Rózsa Sándor-Emlékház

Végig gondolva történelmünk főbb állomásait, vajon ezért küzdött Attila, Csaba királyfi, Hunyadi, Zrínyi, az 56-os hősök? A válasz egyértelmű: NEM! Meg kell őriznünk nemzetünk tisztaságát! A Betyársereg kiveszi ebből a részét. Feladatunk, értékeink, és azon emberek védelmezése, akik kiállnak a hazáért. Üzenetünk: Nem vagytok egyedül!

asotthalom-tabla
BETYÁROK ÚTJÁN

Példaértékű munkájáért minden tiszteletünk Toroczkai Lászlóé. Amit Ásotthalomért és a hazáért tett és tesz az egész Európa számára létfontosságú.

December elején a Betyársereg képviseletében Ásotthalom településen jártam. Rend, tisztaság és fegyelem mindenhol. semmi jele a válsághelyzetnek. A csendet szirénázó rendőrautók törték meg. A délelőtti órákban elfogott 47 betolakodót az orrom előtt szállították el. Tiszteletet érdemel a rendőrség, a katonaság, polgárőrség, mezőőrség az elvégzett munkájukért. Ilyen helyen meggondolandó a lakhatási kérdés. Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint a beköltözött két cigány vajda és csatlósaik esete, akik ingatlanjaikat értékesítve jobbnak látják, ha odébbállnak.

Még egy apróság. A közterületen lévő játszótéri homokozóban kihelyezett játékokat esze ágában sincs senkinek hazavinni!

jatszt
Gátsori homokozó

Jelenlétemmel bizalmat szavaztam Toroczkai László és munkatársai illetve az  egész munkássága mellett.

Kitartást, egészséget mindnyájuknak! Csak így tovább!

(Betyársereg)