Az Attila Védvonal Túrázói között keresik a Teréz körúti robbantót?!

Szánalmas, amit az NNI művel: a volt rendőrök, 2006-os utcai harcokban megsérültek után már az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra után is nyomoznak… Nem akarjuk elhinni, hogy ennyire pitiáner a nyomozati munka 2016-ban, Magyarországon.

A 2006-os utcai harcok több résztvevője is beszámolt már arról, hogy zaklatják őket az NNI munkatársai. Volt olyan, akit hétvégén kerestek egy több évvel ezelőtt eladott ingatlanban, majd az illető édesanyját keresték fel, ahelyett, hogy mondjuk megnézték volna, hogy dolgozik, vagy hol is lakik jelenleg. Mivel szerencsétlenek voltak, nem is találkoztak vele azóta sem, hiába kereste az illető a rendőrséget telefonon, hogy mit is akartak vajon tőle?
Aztán itt van a volt rendőrök ugye. Minden szakmai és jogi normát felrúgva vegzálják alpári, kioktató stílusban a volt kollégákat is. Körülbelül, mintha bűnözőkhöz mennének ki – illetőleg azokhoz nem nagyon mennek, azért ilyenek… Az egyik ilyen kirívó esetről az N1TV számolt be, itt nézhető meg az interjú egy “ex-zsaruval”.

És most itt a legújabb hülyeség, amiről Barcsa-Turner Gábor, a személyes Facebook-oldalán számolt be. “Az NNI szaglászik állítólag utánunk, az Attila Védvonal Túra kapcsán, ugyanis “kitakart arcú emberek fegyverekkel pózolnak az interneten”, és aznap volt a Teréz Körúti robbantás is, így bekérették a maglód nyaralósi vasútállomás kamerafelvételeit is. Tetszik érteni? Mert én nem… Ezek szerint a feltételezett robbantó, vagy szervezői teendőket látott el a túrán, fegyverekkel pózolt, majd tekintettel az esti programjára, kitakartatta az arcát. Vagy lesétált 44 km-t, átvette róla az emléklapot, és bement Budapestre robbantani egyet. (Vagy lehet, hogy az egyik futó volt az, és azért futott, mert tudta, hogy este még dolga van?) Ami a fegyvereket illeti: airsoft és vagy hatástalanított fegyverekrő van szó, illetőleg több hagyományőrző szervezet is részt vett a túrán, mert – kapaszkodjunk meg -, a második világháborús hősökre nem virágszirmok evésével, hanem katonai hagyományőrzőkkel és militáns hangulatban emlékeztünk meg! Ezt jelenti számunkra a méltóságteljesség, és nem az üres, politikai korrekt közbeszéd. És hogy miért kell kitakarni a hagyományőrzők arcát (lásd a fotó)? Pont azért, amiért ilyen piti, szánalmas eszközökkel “nyomoznak”, amibe simán beletartozik a megfélelmlítés, zsarolás, a munkahely, iskola előtti lejáratás és ellehetetlenítés. Ha az ember teljesen ártatlan, akkor simán meghurcolják.

Az NNI-nek meg üzenem (ha már elolvasták eddig), hogy szánalmas, amit művelnek: volt rendőröket, 2006-ban a rendőrök által megvert tüntetőket és még kitudja kiket zaklatnak pótcselekvésképpen, csak azért, mert bénák, nem értenek a nyomozati munkához, és nem tudnak elkapni egy ilyen véglény merénylőt sem. Egyébiránt, ez az amatőr rendvédelem az egyik oka annak, hogy azt valljuk, hogy önvédelmi közösségekbe kell tömörülnünk, meg kell tanulnunk megvédeni saját magunkat és ehhez rendelkeznünk kell a szükséges eszközökkel (amik beszerezhetőek még a törvények betartásával). És természetesen már nem emlékszem, hogy kiknek a társaságában állok ezen a képen, illetve a kutyámat, Lándzsát még felismerem. Talán részeg voltam, vagy ilyesmi :)”

avt2016 (clicks: 33)

Barcsa-Turner kérdésünkre elmondta, hogyha valóban a fegyverek, vagy a túra érdekelné a nyomozóhatóságot, akkor nyilván megkeresték volna őt, de ehelyett a kamerafelvételeket kérték be, tehát jelenleg éppen azt elemezhetik, hogy a horgászkalapos robbantó is túrázott-e…

(Szent Korona Rádió)