Felharsantak jerikó harsonái – az ATV gyilkossággal vádolja a Betyársereget

Rejtélyes egyenruhások tartják rettegésben a hazánk déli határszakaszához érkező migránsokat. Egy haláleset kapcsán nyomozás indult, de egyenlőre senki sem tudja, hogy rendőrök, katonák, vagy önbíráskodó polgárőrök, esetleg önkéntes határvédők az elkövetők. – adja hírül a Hit Gyülekezetének tulajdonában lévő ATV.

betyarsereg-1

Írásukban egy gyenge minőségű hangfelvételt is közzétesznek, e köré építve vádaskodásokban és rágalmakban gazdag soraikat. Az extrémista ATV már korábban is tanúbizonyságot tett arról, hogy ők bizony teljes erejükkel a magyar nemzeti érzés eltiprására esküdtek fel.Gyűlölettől telített írásaik célpontjai azok a magyar fiatalok, akikben egyre erősebben él a nemzeti öntudat és fajszeretet.

A cikk röviden ismerteti a gyilkosság körülményeit, de bizonyítékok hiányában csak arra képes, hogy a Betyársereg tagjait mocskolja be a hírekre éhes közönség előtt.

Néhány héttel ezelőtt egy 22 éves, szír bevándorló fulladt a Holt-Tiszába.19 éves testvére arról számolt be a jogvédőknek, hogy az egyenruhások kényszerítették őket az úszásra, valamint megakadályozták őket a partrajutásban. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága nyomozást rendelt el az ügyben, miszerint “bántalmazás hivatalos eljárásban” – gyanúja merült fel.

A hisztériába a Helsinki Bizottság is bekapcsolódott és az ENSZ-szel együtt fújják Jerikó harsonáit. A magyar rendőrség munkatársait túlkapásokkal és jogkörrel való visszaélésekkel vádolják. Szerintük a bevándorlók százával számolnak be olyan incidensekről, miszerint a magyar egyenruhások brutálisan megverik őket, paprika spray-vel kínozzák, tonfát és sokkolót használnak, valamint szájkosár nélküli kutyákat uszítanak rájuk.

A Helsinki Bizottság tájékoztatása szerint a magyar rendőrök először bilincselnek, majd könnygázzal fújják le az elfogott határátlépőt, ezt követően pedig ütlegelik és rugdossák. A liberális jogvédő szervezet tehát kétségbe vonja a magyar rendőrség szakszerűségét és törvényességét, olyan színben tünteti fel az egyenruhás határvédők intézkedéseit, ami nem a valóságnak megfelelő, minden kétséget kizáróan aláássa a szervezet tekintélyét. Vádaskodásaikkal vélelmezhetően éppen ez a szándékuk.

De mi van, ha nem rendőrök voltak? – ébreszti fel a gyanút az ATV írása. Ellenőrizhetetlen olvasói beszámolókat jelölnek meg forrásnak, miszerint a Betyársereg tagjait maguk a rendőrök engedték rá a migránsokra és embercsempészekre Ásotthalom térségében.

Egy birtokukra került zajos hangfelvételt tettek közzé, amely állításuk szerint Zagyvarékason készült a Magyar Önvédelmi Mozgalom nyári táborában, ahol vendég volt Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője is. Állítólag a felvételeken elhangzik, hogy hivatalos szervektől kapott felkérést a Betyársereg legénysége, hogy vegyenek részt a migránsválság hathatós kezelésében.

betyarsereg-2
A különböző nemzetek nyelveit elsajátító, idegenszívűek mindent megtesznek annak érdekében, hogy uralmuk alatt tartsanak népeket. A gyűlölet kultúráját azonban a magyar harci virtus fogja jobb belátásra kényszeríteni. Büntetésük pedig elrettentésül fog szolgálni fajtársaiknak szerte a világon.

Rágalom, hazugság és sorozatos feljelentések. A Betyársereget mégsem tudták felszámolni. Miért? Ennek az oka az, hogy a Tyirityán Zsolt vezetésével működő szervezet mindig megtartotta a hatályos jogrend és törvényesség szabta kereteket.

A Belügyminisztérium, a Honvédelmi tárca és az Országos Rendőrfőkapitányság mind-mind cáfolja a Hit Gyülekezet tulajdonában álló médiagépezet alaptalan érdeklődését.

Felharsantak hát Jerikó harsonái. A liberális média visítása, ordítása és önkívületi állapotú őrjöngése sem képes megingatni a falakat, melyek magyarságunkhoz való jogainkat védik. Gyalázatos támadásuk célpontjai azok a magyar hazafiak, akiket nem sikerült lezülleszteniük a demokrácia disznóóljának szintjére. Ezért vádolják a hazafiakat, nem kisebb dologgal, mint gyilkossággal.

Ilyet állítani pedig súlyos rágalom, amit a hatályos magyar jogorvoslat segítségével számon lehet kérni a Hit Gyülekezetes médiától. A magyar emberek gyalázásának rendkívül nagy ára van. Remélhetőleg, a szélsőségesen liberális ATV meg fogja fizetni az árát!

(Fehérvári Csaba – ÚjErő.net)