(Videó!) Toroczkai: készen áll az európai önvédelmi hálózat

Eljött a pillanat, amikor több mint fél éves előkészület után a nyilvánosság elé léphetünk az európai önvédelmi hálózattal, amelynek a neve – Custodela – egy latin szó, jelentése pedig „védelem”. A mára Európa létét fenyegető illegális migrációt ránk szabadító uniós vezetők ellen csupán más európai nemzetekkel közösen tudunk hatékonyan fellépni – írja Facebook oldalán Toroczkai László.

Hiába küzdünk mi magyarok itt egyedül a schengeni határon, hiába fogjuk el a betolakodókat, ha azok a brüsszeli nyomásnak engedő magyar jogalkotóknak köszönhetően nyitott táborokba kerülve, jót röhögve rajtunk, némi ingyenes ellátás után szabadon folytathatják útjukat.

Mára az is világossá vált, hogy Brüsszel fenyegetéssel, zsarolással és végső soron akár erőszakkal is szétosztaná, betelepítené a tagállamokba a szűnni nem akaró hullámokban érkező bevándorlókat, akik már most több milliónyian vannak, de az egyre gyorsuló spirál-hatás és egy tömeges családegyesítés esetén akár több tíz- vagy akár több százmillióan is lehetnek rendkívül rövid idő alatt. Magyarország sem úszhatja meg a következményeket, nem csupán az európai nemzetek, hanem a magyar nemzet is végveszélyben van.

Az elmúlt két év során nálam megfordult több száz külföldi – nagyrészt újságírók, kutatók, egyetemisták, aggódó és érdeklődő nyugat-európaiak, valamint a svéd nagykövet személyében egy diplomata – bénultságát látva meggyőződhettem arról, hogy ismét nekünk magyaroknak kell magunkhoz ragadni a kezdeményezést, ahogy az a történelem során már számos alkalommal történt.

Képkivágás (clicks: 9)

Élve azzal a lehetőséggel, hogy a világ az illegális migráció elleni harc egyik utolsó bástyájaként ismerte meg Ásotthalom nevét, 2015. december 19-20-án megszerveztük az első Custodela Találkozót, amelyre tucatnyi európai országból érkeztek hazájukért aggódó, tettre kész patrióták, de még Ausztráliából és az Egyesült Államokból is voltak európai gyökerekkel rendelkező, az öreg kontinensért aggódó résztvevők. Velük hoztuk létre a Custodela nevű szuverén nemzetek közötti hálózatot, amelyen keresztül európaiak millióinak kívánjuk felnyitni a szemét.

Egyetlen fegyverünk maradt. Az európai közvélemény felrázása és az emberek cselekvésre ösztönzése. Így tudjuk nyomás alá helyezni, tűz alá venni és végső soron elkergetni az Európát eláruló, az európai nemzetek megsemmisítésére szövetkező uniós politikusokat- írja Toroczkai László, Ásotthalom harcos polgármestere.

Az üzenet:

(Idegen áradat-SZKR)