(Videó!) Pedofilvadászat- megszereztük a letiltott NA videót

Tegnap számoltunk be arról, hogy brit hazafiak egy közösségi oldalon álprofilt hoztak létre egy 13 éves kislány nevében azzal a céllal, hogy pedofilokra vadásszanak. Egy perverz, illegális betolakodó rögtön be is sétált a csapdába; a You Tube az akciót megörökítő videót ugyan törölte, mi viszont megszereztük.

 

 

A legnagyobb videómegosztó portál szerint: “Ezt a videót eltávolítottuk, mert megsértette a YouTube zaklatással és bántalmazással kapcsolatos irányelveit.”

Ugyanakkor példának okáért, a Budapest Pride néven elhíresült buzivonaglás, jóérzésű emberben hányingert keltő képsorai továbbra is rombolhatják a közízlést.

A videóban látható, amint a találkára invitált migráns azonnal kiszagolja a közelgő bajt és még a saját nevét is letagadja feleslegesen, ugyanis a hazafiak nagyon is jól tudják, hogy kivel állnak szemben.

A videóban elhangzó jogos számonkérés magyar fordítása itt olvasható:

-Shyam. Beszélnem kell veled. Te vagy Shyam?

– Nem.

– De igen.

– Bocsánat, ki vagy te?

– Jessy vagyok, haver.

– Ezt nem értem.

– Szóval nem érted? Nem fogok innen elmenni.

– Ki vagy te?

– Szóval miért vagy itt? Én tudom ki vagy, de te nem ismersz engem. Nem megyek el, mert most elkaplak. Miért vagy itt?

– Nem csinálok semmit.

– Óh, tényleg? Nagyon zaklatottnak tűnsz?

– Ki vagy te?

– Neked nem kell tudnod ki vagyok, haver. Azért vagy itt, hogy találkozz egy Jessy nevű 13 éves lánnyal, nem igaz? A neved Shyam és megkaptam az üzeneteidet. Egész idő alatt velem beszélgettél. A Nemzeti Akciótól jöttem: egy fehér nacionalista szervezet vagyunk és azért jöttünk ide, hogy szétrúgjuk a segged! 

Ekkor a deviáns betolakodó futásnak eredt….

 

 

(Idegen áradat-Szent Korona Rádió)