A magyaroknak volt pofája a honfoglaláshoz

Lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott a magyar nemzet. Így vélekedik Dr. Bakó Krisztina a liberális Párbeszéd Magyarországért (nano)Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) színeiben egyéni mandátumot nyert(!) Budaörsi képviselő.

Még a kommunista történetírás sem süllyedt olyan mélyre, amilyen szellemi fertőben tobzódó Bakó Krisztina hazudik a magyarságról. A liberális képviselő az ügyben fakadt ki a bevándorlók védelmében, hogy a kormánypárt önkormányzati képviselői Budaörsön is (és a legtöbb településen-szerk.) határozatban akarták elutasítani a kötelező betelepedési kvótát.

A képviselő testületben heves vita alakult ki a kvótát elutasító határozattal kapcsolatban, ahol Bakó Krisztina az alábbi gyomorforgató véleményt alkotott a magyarságról:

„… vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”

Nem mellékesen az elvi döntés a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról szóló határozatot a BFE-s városvezetés elutasított, a Jobbik pedig Bakó Krisztinát felháborító megnyilvánulása miatt lemondásra szólította fel.

A “képviselőnő” facebook-profilja ide kattintva érhető el, ahol lehet neki gratulálni…

(Idegen áradat – Szent Korona Rádió)