Az áldozatok a hibásak a migránsmosdató sajtó szerint

Az elmúlt hetek felháborító eseményei nyomán teljes gőzzel beindult a nyugati balliberális médiában a betolakodó bűnözők mosdatása. Mintegy varázsütésre azok lettek a hibásak, akiket valamilyen atrocitás ért a migránsok részéről, hiszen ezek az ostoba, intoleráns európaiak nem értették meg, hogy a színes kultúrában megértőnek kell lenni a másság iránt…

Mint arról nemrég beszámoltunk (katt), egy svéd iskolában egy 14 éves szíriai bevándorló halálra szurkált egy litván vendégdiákot, mert az nem engedte neki, hogy osztálytársnőit fogdossa. (A korábbi hírekkel ellentétben az áldozat nem Svédországban született.) A svédországi lapok, köztük az Aftonbladet nevű “hírlap” már arról cikkeznek, hogy tulajdonképpen az áldozat a hibás, mert rendszeresen “zaklatta” szegény kis Ahmad Mohammedet.

A YouTube-on valóban fellelhető egy telefonnal készített videófelvétel, amelyen a sportos litván srác egy emberes pofont ken le a cingár arabnak. Ennek előzménye – természetesen – hogy a kis Ahmad megint nem bírt a hormonjaival. Erre a videóra hivatkozva az Aftonbladet gusztustalan lejáratókampányt indított a halott Arminas ellen, szinte sírva babusgatva a jelenleg börtönben csücsülő arab “diákot”, aki csak a “zaklatás” miatt veszítette el az önuralmát. A cikkben Ahmad apja is szót kap, aki a fiát ért “parttalan inzultálásról” brekeg. A halott litván fiú családja természetesen nem kapott szót.
Az iskola diákjai, tanárai és a helyi rendőrség is tagadja az Aftonbladet hazugságait. Arminas soha nem zaklatott senkit. A nyomozás ellenben kiderítette, hogy Ahmad már decemberben készült a gyilkosságra. Otthoni számítógépén többször is információkat keresett arról, hogyan lehet valakit késsel hatékonyan meggyilkolni, hogyan kell halálos szúrást bevinni. Nem kétséges, hogy előre megfontoltan állt bosszút, amiért Arminas fellépett ellene decemberi magatartása miatt.
Arminas Pileckas családját csak a Delfi nevű lap szólaltatta meg. Az interjúban a hős fiú édesapja elmondta, a gyilkosság miatt nemcsak az elkövetőt, hanem a bevándorlók áradatát is hibáztatja.
“A helyzet veszélyes, és egyre inkább ellenőrizetlenné válik” – mondta. – “Egy litván nőismerősöm néhány hete épp csak el tudott menekülni az őt megerőszakolni próbáló bevándorlók elől. A rendőrség semmit nem csinált, csak GPS jeladót tett az elkövetők lábára, és szabadon engedte őket.”
Valószínűleg nem fog sokat segíteni Svédország közbiztonságán, hogy a bevándorlók által elkövetett bűntettek megugrására válaszul a svéd rendőrség megtiltotta, hogy munkatársai a feltételezett elkövetőkről személyleírást adjanak ki, amennyiben az “rasszista” elemeket tartalmazna. Értsd: ha ezután egy szomáliai nigger vagy szíriai kecskeb*szó megerőszakol egy svéd nőt, a rendőrségi közleményben mindössze annyi fog állni: “valamilyen életforma” követte el a bűncselekményt.
(Idegen áradat – Szent Korona Rádió)