Elkezdődött – Obama kicsavarja a fegyvert az amerikaik kezéből

Obama álma, hogy lefegyverezze Amerika lakosságát, és lassan, de biztosan kezdi valóra váltani ezt az álmot. A becsületes amerikaiaknak ez rémálom lesz, de az ő véleményük nem mérvadó… 

Korábban több alkalommal is beszámoltunk róla, hogy Obama “gun controll” néven hosszabb ideje próbál megoldást találni arra, hogy a lehető legtöbb amerikai kezéből kicsavarja a fegyvert. A kongresszusi szavazáson azonban minden esetben elhasaltak az indítványok, így más megoldás után nézett az USA első embere.

Ez eddig az vált biztossá, hogy a lőfegyver vásárlók ellenőrzéseit szigorítják (a szigorítás mértéke egyelőre nem ismert), és még több bolt számára teszik engedélykötelessé a kézi lőfegyverek árusítását. Ez a két pont önmagában még nem tűnik vészesnek, de az ördög a részletekben rejlik… Rövidesen kiderül, hogy mit is jelentenek egészen pontosan a szigorítások, és hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a boltoknak. A Fehér Ház sajtóközleménye szerint ezek a módosítások az elnök hatáskörébe tartoznak, és nincs szükség arra, hogy szavazás által váljanak legitimmé.

Mi innen Magyarországról csak egy dolgot kívánunk az USA tisztességes, fegyvertartó polgárainak: Isten óvja Amerikát … és titeket attól a felbecsülhetetlen mennyiségű illegális fegyvertől, ami a bűnözők kezében van.

(Jogos Önvédelem – SZKR)