2024, október 14
9.4 C
Budapest
Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55

Elhunyt Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia, miután BMW-vel hajtottak beléjük a részeg cigányok

Bő egy hete súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra a kisfiával, BMW-vel száguldozó cigányok hajtottak beléjük. A legfrissebb információk szerint az ötéves Bende nemrég a kórházban hunyt el, édesanyja is válságos állapotban van. A Blikk megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben. Novák Előd parlament indítványt nyújtott be Pintér Sándornak jogszabálymódosítási célzattal, hogy elrettentő erejű büntetést kapjanak az ilyen antiszociális elemek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

– Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – jelenleg – halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – válaszolta a lap megkeresésre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Ez pedig azt jelenti, hogy a balesetben megsérült személyek közül valaki elhunyt. Mivel a BMW-ben ülő két cigány a korábbi közlés szerint csupán végtagsérüléseket szenvedett, és állapotuk azóta is stabil, így a másik autóban történhetett tragédia. Információk szerint bár a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra válságos állapotban van, de továbbra is küzdenek az életéért, sőt még mindig tart a számára elindított irányított véradás, a halál bekövetkezte sajnos nem vonatkozhat másra, mint a színésznő ötéves kisfiára, Bendére.

A gyermekről az utolsó információ az volt, hogy még a helyszínen újra kellett éleszteni, és egészen mostanáig nem volt róla nyilvánosságra hozható adat. A laphoz eljutott információk szerint azonban végül nem sikerült megmenteni a kisfiú életét.

Sallai Nóra

Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére TAJ-szám: 086 162 010. Az irányított véradáson azok is részt vehetnek, akik más vércsoporttal rendelkeznek, az ő adományukat ugyanis ki tudják cserélni olyan vérre, amilyenre a színésznőnek szüksége van.Nórát azóta is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, állapota válságos, az ütközés során ugyanis igen súlyos sérüléseket szenvedett, amelyeknek mértéket még az orvosok sem tudtak megállapítani. Egy biztos, műtétek sora vár rá az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. A színésznő számára első körben megfelelő mennyiségű vér érkezett, ám továbbra is szükség van az adományokra, hiszen az elkövetkező hetekben további operációkra kerülne sor.

A Kuruc.info korábbi beszámolója a balesetről:

A színésznő éppen játszótéren volt a kisfiával, ahonnan már indultak volna haza dunaharaszti otthonukba. Az első kereszteződésből kifordulva azonban összeütköztek egy, a főúton gyorsan hajtó BMW-vel. A hatalmas karambolban Sallai Opelje felborult, a színművésznő és a kisfia pedig beszorult a roncsba. A kocsi ajtaját az odarohanó férfiak tépték le, egyikük a kisfiút, másikuk a színésznőt emelte ki a roncsból. A kisfiút újra kellett éleszteni, borzalmas állapotban volt.

A BMW-hez is odamentek segíteni, a kocsiban két “ember” ült: az anyósülésen ülő férfinek nyílt combtörése volt, míg a sofőr agyrázkódást szenvedett, őket szintén kórházba szállították, jelenleg is ott kezelik mindkettőjüket. A Bors úgy értesült, hogy bár az anyósülésen utazó Kevin volt az autó tulajdonosa, azonban a kocsit a mindössze 18 éves Rikárdó vezette.

Az is kiderült, hogy nyolcan ültek a balesetet okozó autóban, az ütközés utáni pillanatokban öten azonnal elszaladtak, később még egy utas elhagyta a helyszínt, ketten azonban sérüléseik miatt nem tudtak elmenekülni.

– Traffipax is van itt, de úgy látszik, van akit ez nem zavar. Úgy hallottuk, hogy a BMW-ben ülők sem helyiek, hanem ócsaiak voltak, és már többször feltűntek a településen. Akkor sem mentek éppen lassan, mint ahogyan állítólag most is iszonyú tempóban hajtott a sofőr – mondta a lapnak egy asszony.

Sokan azt is említették, hogy Rikárdónak már korábban is voltak veszélyes húzásai a kocsival, egyesek szerint a vezetéstől is eltiltották.

A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik elárulták: a baleset idején mind a két sofőr érvényes engedéllyel vezetett:

– A pénteken, Alsónémedi területén történt balesetben érintett járművezetők mindketten rendelkeztek érvényes vezetői engedéllyel – mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kisfiú és édesanyja azóta is válságos állapotban van, a közösségi oldalakon színésztársak, barátok és ismerősök kérnek mindenkit, hogy véradással segítsenek Nórának.

További adalékok

A Bors egy másik cikkében azt írja, információjuk szerint a BMW sofőrje ittas lehetett, és gépjárművük világítása sem működött tökéletesen, jelentősen rontva a színésznő esélyét, hogy a sötét úton észrevegye a felé száguldó autót és kivédje a drámai balesetet. Úgy tudják továbbá, a másik járműben utazó társaság tagjainak már korábban is meggyűlt a bajuk a hatóságokkal, az utak rémei voltak.

Frissítés: “Hajlandók-e a száguldozó Rikárdók megfékezésére?”

Ezzel a címmel nyújtott be parlamenti indítványt a Mi Hazánk alelnöke Pintér Sándornak jogszabály-módosítási célzattal. Alább olvasható:

Tisztelt Belügyminiszter Úr!

Hajlandóak-e keményebben fellépni a mások életét veszélyeztetve száguldozó, antiszociális egyénekkel szemben? Jelenleg Magyarországon nincs eléggé visszatartó erejű büntetés, amely a közutakon elkövetett brutális, életveszélyt okozó szabálysértéseket megakadályozná. Felhívom figyelmét például a finn modellre, ahol jövedelemarányosan szabnak ki büntetéseket, de az osztrák példa is követendő lehet, ahol az autót el is kobozhatja, el is árverezheti a hatóság.

A gépkocsik modernizációja ellenére a KSH adatai szerint nincs csökkenés a személysérüléses balesetek számában. 2023 első félévében ez a szám 6427, 2024 első felében 6867! 2023-ban 14452 ilyen balestről beszélünk, ez 2024 év végére minden bizonnyal több lesz. Mert Önök a cselekvés helyett inkább elintézik annyival, hogy két hét alatt rendet tettek, nincs itt semmi látnivaló!

Létezik-e konkrét, komplex cselekvési terve arra, hogy legalább a közutakon rendet tegyenek végre 14 év után? Támogatják-e javaslatomat, hogy drogos vagy súlyosan ittas állapotban a jelentős mértékű sebességtúllépés automatikusan közúti veszélyeztetés bűncselekményének minősüljön? Ha ez megvalósulna, elkerülhetetlen lenne a szabadságvesztés kiszabása az elkövetőkkel szemben, miközben jelenleg pénzbüntetéssel meg lehet úszni ezeket a cselekményeket.

Tisztelt belügyminiszter úr! „A rendőrség számára megfogalmazott célkitűzés megvalósult, eredményt hozott” – ezt Ön jelentette ki még 2010-ben egy kormányszóvivői tájékoztatón, utalva a kinevezésekor célként kitűzött két hét alatti rendcsinálásra. Azóta több mint 14 év telt el és nem tudom, hogy milyen fogalom van az Önök fejében a rendről, de az valójában nem valósult meg.

Tíz napja történt egy tragikus baleset, amelyben egy magyar színésznő, Sallai Nóra és 5 éves kisfia, Bende szenvedett súlyos sérüléseket. A gyermek végül elhunyt, az édesanya életéért még küzdenek. A színésznő éppen játszótéren volt a kisfiával, ahonnan már mentek haza, az első kereszteződésből kifordulva azonban összeütköztek egy, a főúton extrém gyorsan hajtó BMW-vel. A hatalmas karambolban Sallai Nóra Opelje felborult, a színművésznő és a kisfia pedig beszorult a roncsba. A kocsi ajtaját az odarohanó férfiak tépték le, egyikük a kisfiút, másikuk a színésznőt emelte ki a roncsból. A kisfiút újra kellett éleszteni, borzalmas állapotban volt.

A másik autóban az önök „rejtett erőforrásaiból” kettőt, Kevint és Rikárdót találták meg, a maradék hat delikvens lelépett (ketten sem lelkiismereti okból vagy segítségnyújtási szándékkal maradtak ott, hanem a sérüléseik miatt nem tudtak elmenekülni). Tehát összesen nyolcan „utaztak” az autóban. Rikárdót többek szerint már korábban el is tiltották a vezetéstől, és egyes sajtóban megjelent hírek szerint e baleset elkövetésekor ittas is volt.

Hány halálos áldozat kell még ahhoz, hogy a kormány lépjen? Kérem jogszabály-módosítási javaslatom megfontolását.

Tisztelettel:

Novák Előd

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió) 

Válaszcsapás: Iráni rakétatechnológia és atomfegyver

Iránnak meglepően fejlett a rakétatechnológiája: a Vaskupolát megkerülve mért több katonai létesítményre is csapást, de a zsidók titkolják a valós eredményeket. Hogyan lesz Iránnak...

Így köp a nemzetközi jogra Libanonban a cionista terrorállam

Leonid Savin újabb kiváló írásában a cionista terrorállam, Izrael Libanonban elkövetett jogsértéseiről értekezik. Mindegy, hogy hol háborúznak a zsidók, embertelenség jellemzi őket. Kövesd Telegram...

Dugin: Naszrallah halála Izrael apokaliptikus felemelkedését jelzi

Az Antikrisztus eljövetelének újabb állomása? Nagy-Izrael megvalósulása? Mi kell a zsidó terror visszaszorítására? Alexander Dugin gondolatai alább.  Kövesd Telegram csatornánkat Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és...

Megalakulhat az Irán vezette, cionizmus ellenes “NATO”?

Komoly hiányosságát pótolhatja most Izrael a keleti világnak? A Varsói Szerződés felbomlása óta nem volt olyan katonai szövetség, ami méretében felérhetett volna a NATO-hoz....

Legfrissebb

Háborús privatizáció: Ukrajna nevetségesen alacsony összegért eladja a legnagyobb titánérc bányáját

Az ukrán kormány jóváhagyta a világ egyik legnagyobb titánbányászati...

Terrorfenyegetettség miatt lezárja a határait Norvégia

Norvégia a svéd és a finn határszakaszon ideiglenes határellenőrzést...

Szent István is a zsidó deheroizálás áldozata lett

A magát történésznek hazudó Berend Nóra István, Magyarország első...

A cionista Trump szerint hamarosan kitör a harmadik világháború

Az agresszív Izraelt támogató republikánus elnökjelölt Kaliforniában folytatta kampánykörútját,...

Meg akarták ölni Orbán Viktort?

A szerbek és az oroszok szerint meg akarták gyilkolni...

Kezdik befejezni a gázai népirtást, előállnak a valódi okkal: a Szuezi-csatorna alternatívája

Egy évvel ezelőtt a Szent Korona Rádión már megírtuk,...

Válaszcsapás: Iráni rakétatechnológia és atomfegyver

Iránnak meglepően fejlett a rakétatechnológiája: a Vaskupolát megkerülve mért...

“Más világ lesz”: Nógrádmegyer elesett, cigány polgármestere lett

Mindenki felmondott az önkormányzatnál, egyértelmű, hogy miért. Nyilván senki...

Kategóriák

Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55