Részegen vezetett, ráuszította a kutyát a rendőrökre, megúszta egy felfüggesztettel

Borsod, Kazincbarcika, bűnözés… Minden bizonnyal egy szóval folytathatnánk a mondatot, na jó, kettővel. Vagy cigány, vagy elcigányosodott fehér, egy white trash az elkövető. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Kazincbarcikai Járásbíróság előkészítő ülésén beismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly augusztusban a 26-os főúton rátámadt az őt igazoltató rendőrökre. A férfi eleve részegen vezetett, aztán amikor elő akarták állítani, először úgy tett, mintha együttműködne velük, majd hirtelen lefejelte az egyik rendőrt. Ezután pedig előhúzta az autóból a vele együtt utazó kutyát, és a rendőrökre uszította, majd verekedésre hívta őket. A rendőrök végül csak könnygázzal tudták leállítani.

Mivel a rendőrökre támadó férfi beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, a bíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntettében és testi sértés miatt 2 év, végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

A büntetés kiszabása során enyhítő körülményként vették figyelembe a vádlott beismerő vallomását és megbánását, valamint büntetlen előéletét. Az ítélet jogerős.

https://szentkoronaradio.com/blog/2024/09/10/cigany-tempo-jarokeretes-idos-nenit-fosztottak-ki-a-fiatalkoruak/

(444 nyomán Szent Korona Rádió)