Külföldi fiatalokat buzdít erőszakra a Munkásőr Emléktársaság oldala

Ez az a szervezet, amely rendszeresen rendőri engedéllyel és védelemmel emlékezhet a Magyarország ellen elkövetett kommunista bűnökre, pozitív színben feltüntetve azokat. Most pedig éppen külföldi fiatalokat buzdítanak szélsőjobboldaliak elleni erőszakra – írja a Magyar Jelen

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Punching nazis is always cool” – áll azon a plakáton, melyet a Munkásőr Emléktársasághoz köthető Ellenforradalom 1956 Facebook-oldal osztott meg néhány nappal ezelőtt. Ez az a néhány idős bácsiból és középkorú kommunistából álló asztaltársaság, mely rendszeresen tesz közzé a kommunista bűnöket tagadó, nem egyszer azokat éltető bejegyzéseket a közösségi médiában.

A plakáton, mely az Indiana Jones filmek világát idézi, éppen a főhős ütlegel egy földön fekvő német katonát. A plakát annyiban sántít persze, hogy tudjuk jól, a szélsőbaloldal legfeljebb többszörös túlerőben, eszközökkel felszerelkezve támad az általuk kiszemeltekre. Egy hozzászólás található a bejegyzésnél, mely azt a kérdést teszi fel: „miért csak külföldieknek?”

A munkásőr imitátorok megint közösség tagja elleni uszítást hajtottak végre

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)