Visszahívja a NATO az egyik lengyel tábornokát mivel az állítólag “homofób” megnyilvánulásokat tett

Megmutatta a NATO, hogy mi fáj neki a legjobban, lévén jó globalista kiszolgálószerv nyilván a “homofóbia”Artur Jakubczyk lengyel tábornokot homofóbiával és rasszizmussal vádolták, és visszahívják a NATO-központból – írja a Rzeczpospolita című lengyel kiadvány.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„A szövetségesek a lengyel tábornok leváltását kérték a NATO-főhadiszálláson A szövetségesek kérésére a tábornok visszahívása folyamatban van” – áll az közleményben.

A kiadvány szerint a tábornok visszahívásának oka a NATO-központ közös hírszerzési és biztonsági igazgatósága hírszerzéspolitikai osztályának vezetői posztjára kiírt pályázat során történt „szabálytalanság”.

“Jakubczyk tagja volt a versenybizottságnak, és az egyik női jelöltet akarta előnyben részesíteni, aki Lengyelországból származik. Továbbá a viselkedését homofóbnak és rasszistának minősítették” – áll a jelentésben.

Erre az információra reagált a lengyel Honvédelmi Minisztérium, amely nem védte meg tábornokát.

“Tájékoztatom Önöket, hogy a szövetségesek kérésére folyamatban van az eljárás A. Jakubczyk dandártábornok visszahívására a NATO főhadiszállásán lévő nemzetközi katonai parancsnokságról. Ez sajnos elődeink újabb végzetes személyzeti döntése” – írta a lengyel védelmi minisztérium szóvivője, Janusz Sejmej az X-en.

Ázsiában terjeszkedik a NATO – Egyre jobban beintegrálja csatlósait az USA

A NATO kiterjeszti a közös hadgyakorlatait Japánnal

( Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)