Ismét Pécsen vonaglanak a buzeráns létrontók

Sajnos idén is megrendezésre kerül Baranya vármegye székhelyén a felforgató rendezvény, a Budapest Pride undorító mintájára. Elkeserítő, hogy már Pécsen is rengetegen vesznek részt a vonagláson, sokan kisgyermekekkel együtt, egyértelműen megrontva ezzel őket, hiába a kirakat “pedofiltörvény”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az Amnesty International Magyarország írja a Facebookon, hogy

“Tölts ismét egy önfeledt napot az elfogadás, a szeretet és a szórakozás jegyében az Amnesty Magyarország pécsi aktivistái és a Diverse Youth Network által szervezett 2. Szivárványos Napon.
➡︎ Szuper programok között kerekasztal-beszélgetések, LMBTQI+ történeti és pop-kulturális kvíz is lesz, de közös alkotással, workshopokkal is készülünk.”
A rendezvényt augusztus 10-én tartják a Szabadkikötő nevű helyen.

A Mi Hazánk is tiltakozik a felforgató rendezvény ellen.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy “érzékenyítsék” a gyermekeket Pécsen, ez ellen korábban is tiltakoztunk már, és azt szeretnénk, ha ennek senki nem adna teret a városban

– mondta Varga Tamás, a Mi Hazánk pécsi elnöke.

Évekkel ezelőtt a pécsi Pride után, miután bizonyítékok álltak a párt rendelkezésére arról, hogy 18 éven aluliakat vittek ki a vonulásra, Lantos János, a párt munkaügyi kabinetjének elnöke tett feljelentést. Az elhíresült gyermekvédelmi törvényre hivatkozott, de a rendőrség válasza az volt, hogy nem tud mit tenni, hiszen abban nem szerepel büntetési tétel, az csupán “irányelveket fogalmaz meg”.

Nem engedhetjük meg, hogy azt higgyék ez a normalitás – Idén is kiálltunk az LMBTQP ideológia ellen

Tömény hagyományellenesség volt az olimpiai nyitóműsor

Elon Musk transznemű gyereke visszaüzent apjának: drogos a fater, ő pedig már nő

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)