Megint újraszámolnak Budapesten – Folytatódik a demokrácia cirkusz

A Kúria úgy döntött, hogy a főpolgármester jelöltekre leadott érvényes szavazatokat is újra kell számolni. Komédiába illő, ami a fővárosban zajlik, bár maga a demokrácia egy tragikomédia, szóval nem lepődünk meg. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Kúria honlapján közzétett határozat szerint a Nemzeti Választási Bizottság eredeti határozatát részben megváltoztatja, elrendeli a főpolgármester-választáson leadott összes érvényesnek nyilvánított szavazat Nemzeti Választási Bizottság általi átvizsgálását, valamint újraszámlálását és a főpolgármester-választás eredményének az érvényes szavazatok újraszámlálása alapján meghatározott megállapítását, ezt meghaladóan a határozatot helybenhagyja.

Hozzátették: a Kúria végzése ellen további jogorvoslatnak nincs helye. Megjegyzendő továbbá, hogy a döntés elvi tartalmáról szóló részben az is szerepel még a határozatban:

A bírósági felülvizsgálati kérelemben kétség szintjén megfogalmazott felvetések nem adnak alapot a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítésére és a választás megismétlésének elrendelésére.

Mégsem váltja az egyik liberális aberrált a másikat a főpolgármesteri székben

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)