Fegyvert rántva védte meg férjét egy asszony az USA-ban

Az USA-ban verekedésbe, pontosabban verésbe torkollott egy vita. Ha nem kerül elő egy fegyver, csúnya vége lehetett volna.

Klasszikus érv az önvédelmi fegyver ellen, hogy ha a társadalom széles rétegei hozzájutnának, akkor megnőne a halálos kimenetelű konfliktusok száma. Ez az USA-ban történt eset is bizonyítja, hogy pont az ellenkezője igaz a megállapításnak.

Történetünk főszereplője egy hölgy, aki akkor rántott fegyvert, amikor egy közúti konfliktus annyira elfajult, hogy három motoros az asszony férjét már a földön ütötte, rúgta. A vita abból indult, hogy a motorosok letörték a férfi BMW-jének tükrét, és amikor kérdőre akarta vonni őket, akkor nekiestek.

motor 2 (clicks: 235)

A verekedést az egyik motoros sisakkamerája rögzítette. A felvételekből az derül ki, hogy ha a nő nem ránt fegyvert, akkor férjét azután is súlyosan bántalmazták volna, hogy a földre került. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy milyen további sérüléseket szerezhetett volna a férfi, ha felesége a rendőröket hívja, és a kocsiban ücsörögve várja a hatóság kiérkezését.

(Jogos Önvédelem – SZKR)