Hányinger: újabb emlékművet kapott a hazánkat eláruló cionista terrorista

Zsidó reneszánsz van Magyarországon. Keményen. Ebbe a sokszor zsidók által irányított emlékezetpolitikába belefér a cionista Szenes Hanna dicsőítése is, aki szobrot kapott a Széna téren, valamint megemlékeznek róla a Pázmányon. Most óriás falfestményt avatott neki a Mazsihisz. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Frankel Leó út 78. szám alatti társasház tűzfalára egy monumentális tűzfalfestményt készíttetett a Mazsihisz Szenes Hannának, a holokauszt 80. évfordulójának alkalmára.

Az MTI a Színes Város Csoport által biztosított információk alapján azt közölte, hogy a festményt Thamó Emese tervezte, és a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány (MAZSÖK), a II. kerület Önkormányzata, valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) támogatta.

A propagandaalkotás 130 négyzetméteres, 6 alkotó készítette el 10 nap alatt.

Flór Péter, a Színes Város Csoport főtitkára elmondta, már három éve felmerült az ötlet, hogy Szenes Hannát egy tűzfalon örökítsék meg. Ezt a gondolatot támogatta a Színes Város Csoport nőalakokat bemutató sorozata, amelyben kiemelkedő, fiktív vagy valós magyar nőket ábrázolnak.

Hogy mi a közös a kormányban és Niedermüller Péterben? Hát persze, hogy a zsidóimádat

(Index nyomán Szent Korona Rádió)