Megint a Turul-szobor ledöntésével foglalkozna a drogos kétfarkú kutya

“Biztos, hogy ebben a formában nem áll öt év múlva” mondta a kábítószeres, hegyvidék polgármesterének választott Kovács Gergely, pedig egyszer gyáva módon már megfutamodott a konfrontáció elől. Most a legnagyobb baja az, hogy van, aki meg akarja akadályozni a történelemromboló tevékenységét.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Mint azt már korábban megírtuk, Toroczkai László minden erejével meg fogja akadályozni a Turul-szobor ledöntését. A Mi Hazánk által közölt lényegre törő állásfoglalás után a Hegyvidék leendő polgármesteréhez szaladt az Index, aki szerint továbbra is az újságírók és Toroczkai László kreálnak ügyet a kérdésből, továbbra sem sorolja a kerület tíz legfontosabb problémája közé a Turul-szobor létét.

Az biztos, hogy ebben a formában nem áll ott öt év múlva, de meg kell kérdeznünk a kerület lakosait. Olyan megoldást akarunk, ami mindenkinek jó, de megismétlem: ebben a formában nem lehet ott, de senki sem várhatja el tőlem, hogy az első hónapokban ezzel foglalkozzak, amikor fontos közbeszerzéseket kell kiírni, a kerület lakosainak életét meghatározó döntéseket kell hozni. A Mi Hazánk imádja az identitáspolitikai vitákat. Bármilyen eszközzel megakadályoznák a szobor elszállítását? Én pedig bármilyen eszközzel megakadályoznám, hogy lapjuk, a Magyar Jelen több tízmillió közpénzt kapjon a Városi Civil Alaptól

– mondta az Indexnek a drogos Kovács Gergely, hozzátéve, hogy jogállamban a Mi Hazánknak nincs joga megkérdőjelezni az önkormányzat döntését.

A megszólaltatott felek nyilatkozataiból mára egyértelművé vált, hogy a kerület vezetése a következő ciklusban konszenzusos megoldást talál a kérdésre, de az is biztos, hogy a szobor nem marad jelenlegi formájában a helyén. A Mi Hazánk pedig minden erejével azon lesz, hogy megakadályozza a majdani döntést, hogy a szobor változatlan formában fennmaradjon – írja szomorúan az Index.

Toroczkai László üzent a Kutyapárt elnökének: Megvédjük a Turult! (+videó)

Meghátrált a drogos Kutyapártos a Turul-szobor kérdésében?

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)