Milliókkal tömte a Fidesz Magyar Pétert

A Tisza  Párt vezetője közzétette vagyonnyilatkozatát, amelyből jól látszik, hogy milyen zsíros állásokat töltött be az elmúlt években, amíg a NER-rendszer kötelékében mozgott  – olvasható a Magyar Jelen hasábjain.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Íme:

  • Hodler Alapkezelő Zrt., jogi igazgató (2022 április – 2024 március) – havi 3 millió Ft
  • Diákhitel Központ Zrt., vezérigazgató (2019 június – 2022 február) – havi 3,5 millió Ft
  • Diákhitel Központ Zrt., igazgatósági tag (2021 január – 2022 július) – havi 400 ezer Ft
  • Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2022 augusztus – december) – évi 1,875 millió Ft
  • Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2023 január- december) – évi 1,475 millió Ft
  • Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2024 január- február) – évi 1,794 millió Ft
  • Hiventures Zrt., befektetési bizottsági tag (2021 – 2024 február) – havi 400 ezer Ft
  • Volánbusz Zrt., igazgatósági tag (2023 április -december) – havi 1,1 millió Ft
  • MBH Bank Nyrt., felügyelő bizottság tag (2022 szeptember – 2024 február) – havi 1,5 millió Ft

A Tisza Párt vezetéséért – vagyonnyilatkozata szerint – nem vesz fel fizetést.

Az újgazdagok pártja

Ha azonban itt nem állunk meg, hanem Magyar Péter mögé nézünk, s megvizsgáljuk az EP-képviselőtársait, akkor azt látjuk, hogy nem éppen az egyszerű magyar dolgozókból sikerült összeállítania a listát, hanem valahogyan sikerült szinte kizárólag csak olyan személyeket befutóhelyre tenni, akik valamennyien milliókat tesznek zsebre havonta. Van, aki még csak nem is Magyarországon él.

No, de nézzük a hvg.hu által összegyűjtött lista érdekesebb szereplőit. A globalisták londoni lobbistája, Dávid Dóra, 3 évig a Facebookot is birtokló Meta tanácsadója volt, ezalatt évente, átlagosan – alapbérből és bónuszból összeadódva – mai árfolyamon mintegy évi 90 millió forintot keresett.

Tarr Zoltán több fronton is kipróbálta magát, és sehol sem kellett nélkülöznie. Üzleti és termékfejlesztési vezetőként 2023 január – augusztus között a CUBILOG Kft.-nél havi 970 ezer forintot, az azt megelőző 3 évben magánvállalkozó tanácsadóként évente átlagosan 9 millió forintot, a Magyarország Barátai Alapítványnál tanácsadóként az ott töltött 2 hónap alatt havi 631 ezer forintot, míg a Taramix Kft.-nél marketing menedzserként idén május és július között havi 330 ezer forintot keresett. Dolgozott az állami háttérintézménynél, a Neumann Nonprofit Kft.-nél, ahol január és április között havi 992 ezer forintot keresett.

A covid-vakcinák lelkes híve, Kulja András, az idei év első 4 hónapjában a Semmelweis Egyetemtől havi 450 ezer forintot kapott, a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézettől január-április között havi 950 ezer forint jövedelme származott. Ez azonban nem kötötte le teljes idejét, maradt még energiája egyéni vállalkozását is egyengetni, melyből január és június között havi közel 1,2 milliós bevételhez jutott. 2023-ban a Péterfy Sándor utcai Kórház és Rendelőintézet orvosaként 11 hónap alatt keresett 26 millió forintot, vagyis az orvosi alapbére plusz az ügyeleti pótlék mintegy 2,36 milliós fizetést tett ki.

Lakatos Eszter szintén külföldön tanult, előbb Bolognában, majd Milánóban. 10 éven át a kutatás és innováció területén dolgozott uniós szervezetekkel Brüsszelben, csak 2023-ban költöztek haza a férjével és a kislányával Budapestre (s alig egy évre rá már a Tisza Párt színeiben EP-képviselő lett – mikre képes a “véletlen”). Hazaköltözéséig egyébként Magyarország EU-s állandó képviseletét látta el 2,9 millió forintos átlagfizetésért. Azóta az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnél (EIT) projekttámogató tisztviselő havi átlag 1,2 millió forintos fizetésért.

Gerzsenyi Gabriella szintén a globalista EU-ban, méghozzá az Európai Bizottságnál szolgált 15 éven át, ez alatt az idő alatt havi 9670 eurót keresett, ami mai árfolyamon kb. 3,8 millió forint. “Érdekes módon” a Tisza Párt másik képviselője, Kollár Kinga is az Európai Bizottságnál dolgozott, mielőtt “ráébredt”, hogy ő politizálni akar. Vagyonnyilatkozata szerint ez havi 9000 eurós bevételt jelentett neki, ami mintegy 3,5 millió forint. Kollár Kinga feltüntetett magyarországi céges érdekeltséget is, méghozzá a YOLO Services Bt.-t, ám onnan a vagyonnyilatkozata szerint nem származik bevétele.

Milliós fizetések, egykori EB-szolgák, és külföldi érdekeltségek. Íme, így néz ki egy “alulról szerveződő”, “jobboldali”, “konzervatív” mozgalom!

Nem érted, hogy mi a gond Magyar Péterrel? Itt van nyolc indok

Nemzeti színbe öltöztetett globalista létrontás – Így áll össze Magyar Péter EP-listája

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)