Volt egy gyenge pillanata Agócs Tibornak… de mikor ölik meg végre?!

„Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek” – mondta a fideszes Pócs János jászberényi országgyűlési képviselő az ATV-nek a karateedzőről, aki felrúgott egy 7 éves kisfiút a szolnoki kalandparkban, egy karatetáborban, és azóta mindenféle elképesztő történet lát róla napvilágot (lásd lenti véleményt- a szerk.) Pócs arról beszélt, hogy szerinte a tett „védhetetlen”, de az ő ismeretei szerint „soha semmilyen probléma nem volt” a férfival. Szerintünk a verbális lincselés, a megbüntetett további üldözése a frusztrált tömegek által is aggályos. Undorító, ahogy a már meztelen tetemet végigvonszolják az utcán azok, akiknek erre egyébként semmi erkölcsi alapjuk nem volna. Leváltották, eltiltották, titulusaitól megfosztották, megbüntették, a rendőrség általi eljárás folyamatban, a társadalom kivetette magából. Mi kell még? Meg kellene ölni őt?!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Telex cikke, alatta egy szerkesztői vélemény:

„Volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”

– mondta a fideszes Pócs János jászberényi országgyűlési képviselő az ATV-nek a karateedzőről, aki felrúgott egy 7 éves kisfiút a szolnoki kalandparkban. Pócs arról beszélt, hogy szerinte a tett „védhetetlen”, de az ő ismeretei szerint „soha semmilyen probléma nem volt” a férfival.

Pócs arról is beszélt, hogy az edző „nem véletlen, hogy megyei-, városi-, állami kitüntetéseket kapott, 35 év alatt 500 gyereket nevelt fel, köztük olimpikonokat”.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kedden posztolta ki a Facebookra azt a videót, amin egy férfi akkora erővel rúgta ki egy gyerek lábát a szolnoki kalandparkban, hogy a kisfiú lefejelte a földet. A felrúgott kisfiú anyja az internetre kikerült videóból tudta meg, hogy mi történt a szolnoki kalandparkban.

Szerdán a jászberényi Yakuzák SE honlapján megjelent egy közlemény, amiben az egyesület elnöke vállalta a felelősséget, és lemondott posztjáról. A közleményről a Telexen is beszámoltunk, cikkünk megjelenése után azonban a bejegyzés eltűnt a sportegyesület honlapjáról. Az egyesületi elnök ebben azt írta, mindent megtesz, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassa, és csak remélni tudja, hogy nem okozott lelki sérülést a kisfiúnak.

A Pócs által emlegetett kitüntetéseket az eset kiderülése után egyhangú döntéssel vonta meg a jászberényi önkormányzat. Az esetre még Orbán Viktor is reagált. A miniszterelnök azt mondta az esetről a Kossuth rádióban, hogy „a dolog elviselhetetlen, tűrhetetlen és következményekért kiált”. A Magyar Karate Szakszövetség is bejelentette, hogy eltiltja a gyereket felrúgó edzőt.

Az edzőt a szolnoki videó nyilvánosságra kerülése óta sokan illették súlyos vádakkal, korábbi tanítványai szerint őket is verte, egyikük azt állítja, őt meg is erőszakolta. A szolnoki kalandparkban történtek miatt garázdaság gyanúja miatt nyomoz a rendőrség. A férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért eddig nem tudták gyanúsítottként kihallgatni.

Szerkesztői vélemény: valóban elfogadhatatlan Agócs tette és tiltsák el minden gyerekekkel való foglalkozástól (megtörtént), zárják ki a karatesok közül (megtörtént), induljon ellene eljárás (megtörténet). De érthetetlen, hogy ezután miért kell tovább üldözni. Ahogy elfogadhatatlan volt felrúgnia a gyereket, úgy túlzás, hogy reggeltől-estig minden médiafelületen megy a verbális meglincselés.

Ne viselkedjenek úgy az őt vádolók, mintha szentek volnának és minden tettüket vállalnák kamerák kereszttüzében a nyilvánosság előtt! Ne találjanak ki mindenféle egyéb történetet vele kapcsolatban (39 évesen volt egy “kiskorú” 20 éves barátnője, akit megerőszakolt – 17 évvel ezelőtt), csak hogy tönkretegyék az életét, olyanok, akikről egyébként ordít, hogy mindezt frusztráltságból teszik. Ahogy a gyerekbántalmazás elfogadhatatlan, az is az, hogy a plebs kicsináljon valakit, és hogy szaremberek tömegei ítélkezzenek egyébként médiahisztéria hatására. Egy olyan társadalom ítélkezik, ahol extrém magas az alkoholizmus, családon belüli erőszak, a gyerekek lelki terrorizálása.

Megbűnhődött már, minek tovább üldözni?! A média botrányéhes, uborkaszezon van, és egy elfogadhatatlan tettből csináltak nem csak egy botrány-sorozatot, hanem már úgy állítják be az egészet, mintha az elkövető volna Magyarország legnagyobb problémája. Generálják a további ügyeket körülötte, miközben jóval nagyobb gazemberek járnak-kelnek szabadon, illetve élteti őket a média. Felfüggesztették, eltiltották, rendőrségi eljárás indult ellene, elvették minden díját, lenullázták – mit akarnak még? Valószínűleg Magyarországról is el kell költöznie, mert ő már nem élhet normális életet. Igazságos “ítélet” a gyerekbántalmazásért? Lehetséges. De ezután mi jön még? Meg kell ölni? Haljon meg?! Tovább kínozni pusztán élvezetből?! Politikai hasznot kell learatni? Szánalmas életüknek célt adni egy másik ember kicsinálásával?!

Most hirtelen mindenki menekül: vállalhatatlan lett a korábban agyonsztárolt többdanos mester. Kassai Lajosnak is törölnie kellett Youtube-ról azt a videót, amiben Agóccsal szerepel több mesterrel közösen. Amikor fény és csillogás volt a danok körül, akkor jó volt a nézettség, most leprássá vált a “főhős”, gyorsan el kell tőle határolódnia mindenkinek, aki valaha is szóba állt vele. Képmutató világ.


Ennyi maradt a marketingvideóból

UI.: Mi is kikiáltottuk hősnek Kunkli Tivadart korábban, aki kihívta Agócsot. Azonban több olvasónk is jelezte, hogy Kunkli “életműve” tele van sötét foltokkal, zűrös éjszakai történetekkel, ahol nem ő volt a pozitív szereplő. Védelmi pénzek beszedése, Tasnádi embere és egyéb finomságok… Most viszont sütkérezhet az igazságosztó szerepében.

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

Botrány: Össze kell szedni a pedofilmentegető bicskei szülőket a kitüntetett igazgató miatt!

Nem jelent meg a tárgyalásán a pedofil edző, hogy tovább húzza az időt szabadlábon