Botrány: Össze kell szedni a pedofilmentegető bicskei szülőket a kitüntetett igazgató miatt!

Miután mindenki, de még korántsem elegen lemondott, eltűnt, bocsánatot (nem) kért újabb fordulathoz érkezett az ÜGY! Ki és miért adott a pedofil bicskei igazgatónak kitüntetést?! Keresik, lázasan kutatják a bűnösöket, kit lehetne lemondatni még. Mi megfejtettük!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Minden jóérzésű, gyermekek jövőjéért aggódó szerint tisztogatásokat kellene végrehajtani Bicskén. Lezárni a ki- és bevezető utakat. Kivezényelni a TEK-et, Készenlétit és összeszedni azokat fényképek, videók alapján, akik 2011-ben az igazgató MELLETT tüntettek! Akik az ártatlansága mellett vonultak utcára – mindegyik pedofilmentegető bűnöző.

Bár lehet meg kellene várni, míg hazaérkeznek az “influenszer” tüntetésről, ahol magas lóról magyaráztak erkölcsről és döntésekről. Miközben a többségnek az életében maximum olyan döntéseket kellett hozni, hogy a Lidl-be, vagy az Aldiba menjen vásárolni, vagy hogy milyen autót vegyen, esetleg melyik tévésorozatot nézze…

Pedofilsimogatók!

Ezek a bicskei patkányok többszázas létszámban lehetnek köztünk. Minimum meg kellene vonni a város költségvetését! Pedofilmentegető fideszesek szabadlábon! Kormánypárti pénzeken házakat felújítók! Azt hitték, hogyha nem tüntetnek az igazgató mellett, akkor nem kapnak majd CSOK-ot a házukra 4 év múlva. Bűnrészesek. A boltos nénit kell először bevinni és agyba-főbe verni, mert jó embernek tartotta a fideszes kegyelemben részesített K. Endrét! Utána a többit, szépen sorban, aki csak ott állt a tér szélén, amikor tüntettek Vásárhelyi “János bácsi” igazgató mellett. Mind pedofil beteg állat!

Ki tüntette ki? Tudjátok miért tüntették ki a pedofilsimogató politikusok az igazgatót? Mert látták, hogy népszerű! A politikusoknak pedig a népszerűség a heroin! Látták, hogy a pedofilrendőrök felmentették, sőt, bűncselekmény hiányában zárták le az ügyet a pedofilügyészek. Kitüntették, mert azok a nyomorult bicskeiek (voltak ám a környező falvakból is!) ennyien ki merészeltek mellette állni. A politikus letapogatja, hogy mi a népszerű és oda áll mellé. Haszonlesés. Ezért tüntették ki. A szent demokrácia jegyében kapta a díjakat.

Miszlikbe vágni való fideszes g.ciláda!

Mielőtt viszont tényleg összeszednék a bicskeieket, szögezzük le: tetszik, ha nem tetszik, a bicskei gyermekotthon igazgatója minden szempontból példásan vezette az intézményt, országosan elismert programokat rakott össze, szerette őt mindenki. Valamikor 2009-2010 tájékán bebuzul és pedofil lesz, vagy akkor tör elő belőle ez a sátáni hajlam. De nem írja ki a facebookra, hogy hahó, pedofil lettem… Kapta a kitüntetéseket mindenhonnan továbbra is a felfüggesztéséig. Mi ezen az annyira bonyolult?! Vagy tényleg szedjük össze a mellette tüntető bicskei szülőket is, amikor a politikusok elfogytak?

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Pedofíliától a genderelméletig – Új hiánypótló adással jelentkezik a Mi Magunk vlog

Köztársasági cirkusz: Az igazság nélküli hatalmi központok technikailag sem működnek