Ilaria Salis képviselőként folytatja a pofátlankodást – Reagált Toroczkai is (Frissítve)

Az Antifa terroristája, mint ismert, bejutott az EP-be, ezáltal ki kellett engedni a magyar börtönből. A létrontást így most még magasabb fokon űzheti tovább. Üzenetet is küldött az embereknek új X profilján. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Reagált Toroczkai László

A képmutató, hazug, áldozati pózban tetszelgést a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László sem hagyta szó nélkül, aki az antifasiszta támadások egyik áldozatáról mellékelt képpel üzente meg, mit gondol az olasz “tanárnő” hazugságairól:

Elfelejtettél pár apró részletet a történetedben megemlíteni, te gyáva terrorista (a bandáddal meg a fegyvereitekkel)

– üzente.

Korábban írtuk:

Mint írja:

Helló világ!

Ilaria Salis vagyok, és ez az új X fiókom.

Mai az első napom az Európai Parlamentben Strasbourgban.

Több mint 15 hónapig voltam fogva Orbán Magyarországán, ahol az alapvető jogaimat nem biztosították antifasiszta politikai meggyőződésem miatt.

Ha most itt vagyok, az mindazoknak az embereknek köszönhető, akik támogattak engem azzal, hogy szavaztak és részt vettek a kiszabadulásomért és minden antifa szabadságáért folytatott kampányban.

Nagyon hálás vagyok mindannyiótoknak, harcoljunk tovább együtt.

Határozottan hiszem, hogy ha túl akarunk lépni a gazdasági, társadalmi és ökológiai válságon, akkor Európának és az egész világnak magáévá kell tennie a szolidaritás és az egyenlőség értékeit.

Ahhoz, hogy ezt a változást elérjük, a társadalmi mozgalmak és mindazok csodálatos energiájára és közös erejére kell támaszkodnunk, akik egy jobb világért reménykednek és küzdenek.

Legyen a szolidaritás Európa vezérfonala!

A terroristának továbbra is van pofája ekézni  Magyarországot, undorító színpadiassággal siránkozik a börtönkörülmények miatt. Milyen egyenlőségi, szolidaritási értékeket kéne Európának magáévá tennie? Azt, hogy csupán azért agyonverjenek, mert terepszínű nadrágban mész dolgozni?

Az eset kapcsán megnyilvánult Kovács Zoltán is az X-en:

Ne szépítsetek tovább egy kommunista terroristát, aki egy olyan csoportot vezetett, amely majdnem megölt valakit Budapest utcáin fényes nappal.

Magyarországot fenyegeti az EP-be jutott Ilaria Salis pártja

Így védi az olasz antifa terroristát az Euronews

(Szent Korona Rádió)