péntek, október 18, 2024
10.9 C
Budapest
Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55

Zsidó szekta vezetőit ítélték el 2 New York-i gyerek elrablása miatt

Újabb undorító zsidó ármányra derült fény. A „Tiszta Szívnek” nevezett szekta tagjai gyermkeket rabolnak, megerőszakolják őket… 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy zsidó fundamentalista szekta vezetőit több mint egy évtizedes börtönbüntetésre ítélték, mert elraboltak két gyereket – köztük egy gyermekmenyasszonyt -, majd Mexikóba csempészték őket – közölték az ügyészek.

Három testvér, akik a Lev Tahor (Tiszta Szív) szekta tagjai, állítólag egy beteges és kifinomult szexuális terv keretében kényszerítették vissza a lányt felnőtt „férje” karjaiba.

A 34 éves Yakov Weingartent, a 28 éves Smiel Weingartent és a 36 éves Yoil Weingartent kedden ítélték el, amiért 2018-ban elrabolták a gyerekeket New York állam északi részén lévő otthonukból, miután az anyjuk elmenekült a Lev Tahorból, egy olyan fanatikus csoportból, amely olyan gyomorforgató szokásokat gyakorol, mint a gyermekházasságok, a kiskorúak erőszakolása és a családok szétválasztása – közölte Damian Williams amerikai ügyész szerdán.

A testvérek – akik Guatemalában élnek – különböző álruhákat, álneveket, eldobott telefonokat, hamis úti okmányokat és titkosított alkalmazásokat használtak, hogy véghezvigyék az emberrablást azon a decemberi napon hajnali 3-kor, majd átcsempésszék a testvéreket a határon – mondta a szövetségiek.

A helyi, szövetségi és nemzetközi hatóságok háromhetes nagyszabású kutatást indítottak, amelynek során végül megtalálták a 14 éves Yante Tellert és a 12 éves Chaim Tellert, és visszaadták őket az édesanyjuknak.

Az amerikai kerületi bíró, Nelson Román büntetésként Yakovot és Smielt 14 év börtönre, Yoilt pedig 12 évre ítélte – közölte a szövetségiek.

„A Weingarten testvérek elítélése felelősségre vonja őket azért, mert az éjszaka közepén gyermekeket raboltak el az édesanyjuktól, többek között azzal a céllal, hogy egy gyermeket szexuális kapcsolatra kényszerítsenek egy felnőttel” – áll Williams közleményében.

„Ez a hivatal mindent megtesz a gyermekek védelme érdekében, és minden rendelkezésre álló eszközt felhasznál a gyermekek szexuális kizsákmányolását elkövetők kivizsgálására és felelősségre vonására.”

A gyomorforgató történet 2017-ben kezdődött, amikor a Lev Tahor vezetői elintézték, hogy Yante – akkor még csak 12 éves – férjhez menjen egy 18 éves férfihoz, közölték a szövetségiek.

Annak ellenére, hogy ők ketten soha nem voltak törvényesen házasok, a Lev Tahor vezetősége – amelyhez a három Weingarten is tartozott – követelte, hogy szexeljenek, és hazudjanak korukról és kapcsolatukról másoknak.

„A Lev Tahor vezetői például arra utasították a gyermekmenyasszonyokat, hogy kórház helyett otthonukban hozzák világra a gyermekeket, hogy eltitkolják az anyák fiatal korát a kívülállók elől” – áll a közleményben.

A kislány anyja, Sara Helbrans 2018 októbere körül menekült el a közösség guatemalai táborából, miután úgy döntött, hogy az már nem biztonságos a gyerekei számára.

Ez volt az egyetlen élet, amit Helbrans valaha is ismert – apja, Shlomo Helbrans alapította a csoportot Jeruzsálemben még 1987-ben.

Végül mind a hat gyereke csatlakozott hozzá, mondta Williams. Egy brooklyni családi bíróság pedig megtiltotta a gyerekek apjának – egy másik szektavezérnek -, hogy kommunikáljon velük.

„Nagyon félek a szektától és attól, amit a [gyerekek] apja és más szektatagok tehetnek most, hogy már nem vagyunk a hatalmuk és manipulációjuk alatt” – írta az elkeseredett anya egy bírósági beadványban.

Ekkor találták ki Weingartenék a tervet, hogy elrabolják Chaimot és Yantét, és visszaviszik őket Guatemalába – és Yante 20 éves „férjét”, állítják az ügyészek.

Tervük kezdetben sikeres volt. Az éjszaka sötétjében elrabolták a gyerekeket, kikényszerítették őket a New York-i Woodbridge-ben lévő otthonukból, és a pennsylvaniai Scranton egyik repülőteréről repültek el velük.

Ezután újra összehozták a szerencsétlen tinédzsert a „férjével”, ami a tisztviselők szerint lehetővé tette, hogy a férfi folytassa vele az illegális szexuális kapcsolatot.

A hatóságok három héttel később utolérték őket, és kiszabadították a gyerekeket a Mexikóvároshoz közeli Tenango del Aire kisvárosban.

Ezután visszavitték őket New Yorkba – de ezzel még nem volt vége.

A fanatikusok 2019-ben és 2021-ben ismét sikertelenül próbálták elrabolni a gyerekeket – mondta Williams.

A csoport, amelyhez tartoznak, azt állítja, hogy „hamisítatlan judaizmust” gyakorol, amely szigorú szerénységet követel a nők és lányok számára, akiknek tetőtől talpig burkaszerű ruhát kell viselniük.

A szektások 1994-ben Brooklynban telepedtek le, de Helbrans apját emberrablásért és összeesküvésért elítélték, majd később kitoloncolták. Az egész, körülbelül 40 családból álló csoport Kanadába, majd Guatemalába menekült.

Izrael módszeresen rabolja el a palesztin gyerekeket (jelentések, dokumentált esetek)

Euro-Med Human Rights Monitor: Izrael szerveket lop el a gázai holttestekből – nem ma kezdték…

(New York Post nyomán Szent Korona Rádió) 

Legfrissebb

Rakétazápor zúdul egy ukrán harcjárműgyárra

Öt Iszkander-rakétát lőtt ki Oroszország Mikolaivre, nagyon úgy fest,...

Zelenszkij fenyeget: vagy beveszik őket a NATO-ba, vagy atomhatalom lesznek

Zelenszkij újra követelőzik: vagy atomfegyverek kellenek az USA-tól vagy...

Halloweeni kreténkedés: temetőben csokigyűjtés

Nem gondoltuk volna, hogy sikerül ilyen alacsonyra levinni a...

Béranyasággal nem juthatnak többet gyermekhez a deviánsok Olaszországban

A buzeránsok a nyugati országokban legkönnyebben béranyaság útján jutnak...

Kategóriák

Rakétazápor zúdul egy ukrán harcjárműgyárra

Öt Iszkander-rakétát lőtt ki Oroszország Mikolaivre, nagyon úgy fest,...

Zelenszkij fenyeget: vagy beveszik őket a NATO-ba, vagy atomhatalom lesznek

Zelenszkij újra követelőzik: vagy atomfegyverek kellenek az USA-tól vagy...

Halloweeni kreténkedés: temetőben csokigyűjtés

Nem gondoltuk volna, hogy sikerül ilyen alacsonyra levinni a...

Béranyasággal nem juthatnak többet gyermekhez a deviánsok Olaszországban

A buzeránsok a nyugati országokban legkönnyebben béranyaság útján jutnak...

Milliókat perelt össze, mert „diszkriminálták a transzfób” munkatársai

A transznemű elmebajosok nem alkotják túl nagy hányadát a...

Izrael megölhette Jahja Szinvárt, a Hamász gázai vezetőjét (fotókkal megerősítve)

Az IDF egységei három Hamász harcossal végeztek csütörtökön...

Kapcsolódó cikkek

Rock
Kalapács és az Akusztika - Fagyott világ
Klasszikus
Marin Marais - Marche Tartare, IV.55