Sonkák mellett érett a drog

A Szegedi Járási Hivatal jelzése alapján a Csongrád-Csanád Vármegyei rendőrség kannabisz ültetvényt leplezett le egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzemben. A nyomozók 103 tő kannabiszt, termesztési eszközöket és több mint egy kilogramm leszüretelt termést találtak. A 49 éves P. Gyulát jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vették, letartóztatását a Szegedi Járásbíróság elrendelte.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A police.hu tájékoztatása szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala jelzése alapján jutottak az információhoz, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek.

A nyomozók június 27-én szemlét tartottak az üzemben, ahol egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat –, fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le.

A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényeket hővédős sátrakban – a gyanú szerint értékesítési céllal – termesztette, melyek neveléséhez speciális világítást, párásító- és légkeverőgépeket, szűrőket és tápszereket is alkalmazott.

P. Gyulát a nyomozók jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, a Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását – közölte a rendőrség.

Jó ez a drogozás: 31-en fekszenek kómában a kábító gumicukor miatt

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)