Elon Musk feloszlatná a Szövetségi Nyomozóirodát az Epstein-ügy miatt

Az egyébként teljesen elvetemült technokrata néha ezért elég jól meglátja a dolgokat. Meg kellene szüntetni az FBI-t, ha nem kezdi el a botrányos pénzember, Jeffrey Epstein ügyében érintett személyek felelősségre vonását – jelentette ki Elon Musk amerikai vállalkozó az X-en.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

“Még csak kísérlet sincs arra, hogy az Epstein-dokumentunban szereplő ügyfeleket felelősségre vonják. Vagy az FBI teljesíti a feladatát, vagy jó ok van arra, hogy újraindítsák vagy megszüntessék a hivatalt”

– írta.

Egy amerikai bíróság korábban nyilvánosságra hozott egy bírósági dokumentumot, amely felsorolja az Epsteen-ügyben érintett személyeket.

Epstein ellen az Egyesült Államokban szexuális kizsákmányolás céljából folytatott kiskorúak kereskedelmével vádolták meg, amiért akár 40 év börtönbüntetés is kiszabható, valamint ilyen kereskedelemre való összeesküvéssel, amiért akár öt év börtönbüntetés is kiszabható. 2019 július elején egy New York-i manhattani bíróság Epstein vallomásának meghallgatása után elrendelte, hogy őrizetben maradjon, és óvadék ellenében ne engedjék szabadon.
Július végén jelentették, hogy a férfit egy börtöncellában találták meg “félig eszméletlen állapotban”, nyaki sérülésekkel; később meghalt. A vizsgálat során megállapították, hogy ‘öngyilkosságot követett el’.

Elkezdtek meghibásodni a már beültetett Neuralink mikrochipek

Nagytarcsán csapott le az FBI

( Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)