Lopott taxival okozott halálos balesetet egy cigány az Árpád-hídon

Szerda este halálos baleset történt az Árpád-hídon, miután egy tolvaj cigány ellopott egy taxit és a forgalommal szemben száguldozott. A tolvaj és a két utasa meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek – olvasható a kuruc.info hasábjain.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A rendőrség később közölte, hogy a súlyos balesetben hárman meghaltak, többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós két másik autónak ütközött. A rendőrök a híd Pestről Budára vezető oldalát lezárták.

Az MTI fotósának képein látszik, hogy két taxi is részese volt a balesetnek, a szürke autó pedig a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A baleset miatt egy ideig nem járt az 1-es villamos a Göncz Árpád városközpont és a Bécsi út / Vörösvári út között, de a BKK Info tájékoztatása szerint már helyreállt a közlekedése.

Az RTL úgy tudja percekkel korábban lopták el a taxit, amelynek sofőrje a forgalommal szemben hajtott. Ő ütközött frontálisan a szabályosan közlekedő szürke autóval, ami megpördült, a mögötte érkező taxi pedig nekiment. Az elhunytak egyike a feltételezett taxirabló, illetve a vétlen személyautóban utazó két ember, egy férfi és egy nő. 4-en súlyosan megsérültek.

Az Árpád hídon csaknem napra pontosan egy éve, 2023. július 1-je hajnalán történt tragikus baleset. Egy Mercedes letarolta a szalagkorlátot, halálra gázolt egy ott szabályosan közlekedő kerékpárost, írja a 24.

Nőtől vette el a taxit a hulladék

A Baleset-info megtudta, hogy egy férfi egy Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba.

@budapest_hu #árpádhíd #budapest #baleset #autó #közlekedés ♬ son original – 𝐋𝐞𝐢𝐥𝐚🥀

Újabb adalék:

 

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon

Három gépkocsi ütközött össze szerda este Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte, amelynek során az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három feszítővágóval kiszabadították az ütközés következtében a járművekbe szorult utasokat. A baleset következtében három ember életét vesztette, négy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Videó: FKI

#beavatkozás #műszakimentés #tűzoltó #firefighters #katasztrófavédelem

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Wednesday, July 3, 2024

Még mindig szabadlábon a tavalyi tragikus Árpád hídi baleset okozója

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)