Megint a fasiszta kukák és szélsőjobboldali ablakok ellen harcolt az Antifa Franciaországban

Ahogy korábban megírtuk, a párizsi üzletek tulajdonosai inkább bedeszkázták az ablakokat, mert féltek az antifák rongálásától. A félelmük nem volt alaptalan, mert pontosan ez történt – olvashatjuk a Magyar Jelen hasábjain.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A demokrácia védelmében meg kell akadályozni, hogy egy demokratikusan megválasztott párt kormányra kerüljön. Teljesen logikus, nem? Ez történt annak idején Trump győzelme után is, amely esemény aztán annyira felháborította az amerikai liberális oldalt, hogy 4 évvel később már a halottak is visszatértek a “jó oldalra” szavazni. S most ez zajlik Franciaországban is, ahol a kóserkonzervatív Le Pen pártja nyerte a választások első fordulóját. Még úgy is, hogy a teljes Afrikai Unió francia válogatott ellenük kampányolt.

Macron azonnal felszólított a “demokratikus egységfront” megalakítására, a liberálisoktól a szélsőbaloldalig pedig mindenki az utcákra vonult, hogy “harcoljon a szélsőjobboldal” ellen. Az ország mentális állapotáról sokat elárul, hogy a tömeg főleg fehér fiatalokból, azon belül is leginkább fiatal lányokból és ösztrogéntól duzzadó fiatal fiúkból állt, akik szivárványos, Antifa és palesztin zászlókat lobogtatva skandáltak. (Hogy a palesztinok mennyire díjazzák az LMBTQP-közösség támogatását, az megint egy vicces kérdés.)

A legszebb az egészben, hogy még a bukott miniszter is kiállt a sajtó elé, s a kedélyek lenyugtatása helyett szabályos uszításba kezdett a Nemzeti Tömörülés ellen, akitől “meg kell védeni a demokráciát”. Ezek után csodálkozunk, hogy éjszaka már a várost verték szét a derék antifasiszták?

Annyira rettegtek a párizsi bolttulajdonosok a választások miatti fosztogatásoktól, hogy elbarikádozták boltjaikat

Antifák vertek meg rendőröket az AfD kongresszusán

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)