Savat öntöttek egy békésen kávézó vendégre Németországban

Így weimarizálódnak a liberális társadalmak. Szinte nem is meglepő hír manapság Németországban, hogy savtámadás történt egy északnémet kávézóban, Bochum városában az Európa-bajnokság közepette, amikor a maximális biztonsági készültség ellenére egy ismeretlen férfi savval öntötte le a vendégeket. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Friss hír, hogy az Eb kellős közepén, mikor elvileg maximális biztonsági készültség van érvényben az országban, és valamennyi (fehér) szurkoló kiadós rendőri vegzálásnak van kitéve, egy északnémet kávézóban, Bochum városában, egy meg nem nevezett származású férfi egyszerűen odasétált egy kávézó teraszára, és leöntötte savval a vendégeket.

A savas támadásban a célponton kívül megsérült a mellette ülő nő is, illetve a közelben tartózkodó pincér is. Majd a kiérkező rendőrök és tűzoltók is, akik érintkeztek az ismeretlen eredetű folyadékkal – derül ki a CNN beszámolójából. A sérültek száma a legfrissebb információk szerint eléri a kilencet.

Médiabeszámolókból kiderült, a savas folyadék analizálása jelenleg is zajlik, az elkövetőt viszont rövid időn belül elfogták, ám származását nem hozták nyilvánosságra, indítékai pedig ismeretlenek.

Egy líbiai transzféreg beperelte a német McDonald’s-ot, mert egy muszlim nem engedte be a női öltözőbe

Német demokrácia: AfD-sek nem lehetnek a német írószövetség tagjai

( Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)