Felelősségteljes szivárványcsalád: meghalt az újszülött, mert a forró autóban hagyták

A forró autóban hagyták az újszülött gyermeket a buzeránsok. Még jó, hogy ennyire kellenek nekik a gyermekek, hogy oda sem képesek rájuk figyelni. Az egyik szivárványcsaládban erőszakolják, a másikban megölik a gyerekeket. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy kislány meghalt, miután két örökbefogadó buzeráns órákig egy forró autóban hagyta. Diana Sofia de Los Santos alig több mint két hónapos volt, amikor a kaliforniai San Diegóban, a családi háza előtt a jármű hátsó ülésén rátaláltak.

Dianát áprilisban fogadta örökbe Romer és Jayson de Los Santos, egy kaliforniai deviáns pár. Vizsgálatot indítottak annak megállapítására, hogy ki hagyta a kislányt az autóban, és hogy feljelentést kell-e tenni ellene.

A Daily Mail szerint amikor a “család” egyik tagja június 13-án nem sokkal fél egy előtt megtalálta Dianát a járműben, a csecsemő nem reagált. Az elsősegélynyújtókat hívták, és amikor megérkeztek, a kislányt a közeli Sharp Grossmont kórházba szállították. Az erőfeszítéseik ellenére Dianát röviddel később halottnak nyilvánították.

Később kiderült, hogy a kislányt több órán át az autóban hagyták. Kint a hőmérséklet nem volt túl magas, de bent valószínűleg több mint 40 Celsius-fok volt. A szélsőséges hőségben az emberi test szenved, a szervek leállnak, ha a hőmérséklet meghaladja a 41 Celsius-fokot, és a gyermekek nem tudják olyan jól szabályozni a testhőmérsékletüket, mint a felnőttek.

Diana Arizonában született, és a két LMBTQP férfi Kaliforniából repült oda, amikor adoptálták őt. Ő volt De Los Santosék második gyermeke. Két évvel azután, hogy örökbe fogadtak egy kisfiút, a vezető szoftvertanácsadó és az otthon maradó “apuka” frissítette profilját egy örökbefogadási weboldalon, és őket választották ki a kislány örökbefogadására.

Profiljukban azt írták, hogy “egészséges, felelősségteljes, és ami a legfontosabb, kedves felnőtteket” szeretnének felnevelni. Azt mondták a leendő vér szerinti szülőknek, hogy olyan gyakran látogathatják a gyermeküket, amilyen gyakran csak akarják, és részesei lehetnek az életének.

Örökbefogadott fiúkat erőszakolt az amerikai “Apa” és “Apu” – Más homoszexuálisoknak is áldozatul vetették őket

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)