A lengyel gazdák vették kézbe a gyenge határvédelmet?

Trágyával szórják a határt, hogy távol tartsák a migránsokat. Nemzeti ellenállás vagy primitív vallásellenesség? Segítség vagy látszat intézkedés?

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Na persze nem úgy szórják a trágyát, ahogy mi azt elképzeljük, nem direktbe a kerítésen átmászó férgekre.

A Tömeges Összlengyel Gazdatüntetés nevű szervezet tagjai több tonna sertéstrágyát fognak kiönteni a keleti határ legveszélyesebb szakaszain, hogy megállítsák az illegális migránsokat – jelentette be az akció egyik szervezője a Wirtualna Polska lengyel internetes portálnak nyilatkozva.

“Elkezdjük a lengyel-fehérorosz határon lévő határsávot sertéstrágyával locsolni. Így fejezzük ki szolidaritásunkat a rendvédelmi szerveinkkel. Megmutatjuk a hatóságoknak, hogyan kell megvédeni a területünket”

– idézte az oldal a nyilatkozót kedden.

“Számítunk arra, hogy az illegális migránsok nem fogják átlépni ezt a sávot, ha követik hitük előírásait”

– mondta egy másik gazda.

A lengyel gazdák segítőkészsége igen nemes lehet, ha nem lennének ennyire eltévedve. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezek az illegális bevándorlók csak névleg muszlimok, valójában semmi közük a valláshoz, ezek ott is a társadalom legaljai, akik (parancsra vagy sem) azért jönnek, hogy tönkre tegyék Európát, eltöröljék a fehér embert. Eszük ágában sincs se dolgozni, se beilleszkedni.

Szomorú, hogy a gazdáknak kell azon gondolkodni, hogy hogyan védjék meg Lengyelországot, mert a szélsőliberális Donald Tusk vezette “lengyel” kormány ezt láthatóan nem teszi meg, de sajnos ez is csak egy látszat tevékenység, a valódi problémát nem oldja meg.

Egy afgán migráns megölt egy embert, majd fociszurkolókra támadt Németországban

Meghalt a lengyel katona, akit egy migráns késelt meg a belorusz határon

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)