UEFA szerint: Buzulás jó, vallás nem jó

Felettébb érdekes, helyenként ellentmondásos lesz a stadionok szabályzata az idei labdarúgó-Európa-bajnokságon.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A sportok világában az utóbbi években szinte kötelező valamilyen módon kifejezni támogatást azok irányába, akik azt sem tudják, fiúk-e vagy lányok. A futball élen jár ebben is, így talán nem fog senkinek sem meglepetést okozni, hogy az agresszív LMBTQP-propaganda a közelgő EB-t is teljesen leuralja.

Nem fogják megkönnyíteni a szabályozások a szurkolást, különösen a szervezett csoportok, ultrák tevékenységét, hiszen abszurd feltételeket támasztanak a rajongók felé. Az UEFA hivatalos EB-applikációjából például megtudhatjuk, hogy a nemzeti lobogók mellett kizárólag a szivárványos zászló vihető be a stadionokba.

Ez több szempontból is aggályos, ugyanis a szurkolói csoportoknak általában vannak saját szimbólumaik is, melyek kifejezik a közösségük összetartozását, a szabályzat miatt viszont úgy tűnik, ezeket kénytelenek lesznek félretenni.

További problémát jelenthet majd a Nagy-Magyarországot ábrázoló transzparensek megjelenése, hiszen ebből már korábban is volt összetűzése hazánknak az UEFA-val. Mivel a szabályzat egyértelműen leírja, hogy a politikai üzenetek közvetítése tilos, így nemzetünk összetartozásának szimbóluma több, mint valószínű, hogy ki lesz tiltva a stadionokból.

Nem számít viszont politikai üzenetnek a homoszexuális propagandára használt szivárványos lobogó a futballszövetség szerint, azt teljesen nyugodtan hozhatnak a szurkolók. Viszont ha valaki vallási jelkép megjelenítésével próbálkozna búcsúzzon el a lelátótól, ugyanis egész biztosan kitiltják a stadionokból.

Hiszen csupán egy dologban hihet a 21. századi ember, mégpedig a multimilliárdosok által finanszírozott LMBTQP-propagandában.

Willkommen, transzformerek!

További pikáns információkra is rálelhetünk az UEFA EB-applikációját böngészve, mint például a feltétlenül szükséges gendersemleges bejáratok létezésére. Ezeken a bejáratokon a motozás másképp fog zajlani, ugyanis nem veszik majd figyelembe, hogy az ember kizárólag vagy férfi, vagy nő lehet. Az EB szervezői úgy vélik, a nem egy spektrum, nem valami konkrét dolog. Abban csak reménykedhetünk, hogy az új módszer nem jelent majd veszélyforrást.

 

A zavaros gondolkodásúaknak külön illemhelyiség is dukál. Minden stadionban lesznek gendersemleges WC-k, ahová bárki bemehet, aki reggel éppen apacshelikopterként vagy genderfluidként ébredt.

Tombol az LMBTQP: magassarkúban tipegett az edzőtáborba egy francia focista

A Nike és az angol fociválogatott együtt gyalázza meg a Szent György keresztet

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)