Erre van kapacitás: Két feltételezett elkövetőt letartóztattak a kommunista gyűlés megzavarása miatt

Nem kellett sokat várni arra, hogy a rendőrség felmutasson valami eredményt, 24 órán belül letartóztattak két férfit, akik a gyanú szerint megzavarták hétfő este, a Fáklya nevű kommunista gittegylet gyűlését a Kesztyűgyárban. Felháborító, hogy az ilyen esetekben mindig gyorsan fel tud mutatni eredményeket a rendőrség, de amikor a cigánybűnözők ellen kellene fellépni, akkor a tizedére csökken a hatékonyság.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A rendőrség közleménye:

“Budapest VIII. kerületében, a Mátyás téren egy közösségi házban tartott rendezvényre ment be egy több fős társaság 2024. június 10-én 18 óra előtt. Az arcukat elfedő ismeretlenek berendezési tárgyakat rongáltak meg, és bántalmazták a rendezvény egyik résztvevőjét, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, felderítésük érdekében nyomozócsoportot hozott létre.

Két feltételezett elkövetőt a bűncselekménytől számított 24 órán belül azonosítottak és elfogtak. Egyiküket Szentesen, a másikat egy budapesti koncerten fogtak el a nyomozók június 11-én. A 19 és 39 éves férfiakat a BRFK Bűnügyi Főosztályán közösség tagja elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsítottak megtagadták a vallomást, a fővárosi nyomozók őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.”

“Meglátogatták” a komcsi Fáklya közösséget – a balosok egyből terrortámadást kiáltanak

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)