Megerőszakolt egy 13 éves lányt, majd meg akart ölni egy 10 éves fiút a pedofil

Aljas pedofil állat kezén kattant megint a bilincs. Egy 10 éves gyermeket majdnem megölt, 13 éves nővérét pedig erőszakkal megbecstelenítette. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Csodával határos módon túlélt egy 30 méteres a zuhanást egy 10 éves kisfiú Angliában. A gyereket szándékosan dobta a mélybe egy pedofil férfi. Persze így is súlyos sérülésekkel került kórházba, több törés lett a fején, a karján, és a nyakán, valamint megrepedt a lépe és a veséje. A fiú több hónapot töltött kórházban.

A pedofil férfi ügyében lefolytatott tárgyaláson kiderült, hogy

a hatóságok először balesetnek hitték a gyermek lezuhanását, de előkerült egy szemtanú,

aki azt állította, hogy sikoltást hallott, majd látott egy kis alakot lezuhanni, ami teljesen olyan volt, mintha valaki lelökte volna.

Az 54 éves férfi korábban a kisfiú három évvel idősebb nővérét tartotta fogva, akit rendszeresen meg is erőszakolt. Mint kiderült, a lány panaszolta el öccsének, hogy a férfi mit tett vele, és azt is elmondta neki, hogy nagyon fél.

Stocks azonban rájött, hogy a fiú tud a bántalmazásokról, ezért végezni akart vele. 2022 szeptemberében emiatt vitte el őt az ovingdeani sziklafalhoz. Akkor már hetek óta tervezte, hogy megöli a kisfiút. A gyereknek azt hazudta, hogy a Stamford Bridge-re viszi, ahol a Chelsea focizik, de végül Brightonba ment vele, ahol a mélységbe lökte.

Stocks az esküdteknek azt vallotta, hogy ő egy filmrajongó, és el akarta vinni a fiút az ovingdeani sziklafalhoz, hogy megnézze, hol forgatták a Kvadrofóniát, egy 1979-es brit drámafilmet. Az esküdtek nem hittek neki, és egyhangúlag bűnösnek találták. Az oxfordshire-i Goring-on-Thamesből származó férfi ügyében néhány héten belül ítélet születhet.

“Anthony Stocks előre kitervelt bűncselekményeivel két gyerek bizalmába férkőzött, akiknek most életük végéig együtt kell élniük a bűncselekményeinek következményeivel. Mindkét áldozat figyelemre méltó bátorságról és eltökéltségről tett tanúbizonyságot, és a nyomozás végéig segítette a munkánkat. Szeretném mindkettőjüknek megköszönni, hogy segítettek nekünk Stocksot az igazságszolgáltatás elé állítani” – nyilatkozta a sussexi rendőrség nyomozója.

Pornótörvény kapcsán tör előre a pedofil lobbi

Ha beleegyezik a 10 éves kisfiú, akkor megerőszakolhatja a buzeráns pedofil?

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)