Marki-Zay őszinteséget rohamot kapott: Vitézy “meleg”, Orbánnak zsidó nevűek a gyerekei

Márki-Zay Pétert az ATV-ben intézett kirohanást: Vitézy Dávid meleg, így a Fidesz egy melegjelöltet támogat (értsd: egy buzeránst). És Orbán gyerekeinek neve is zsidó nevek. Igazat szólt, mi jót nevetünk rajta.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az ATV Voks című adásának vendége volt Márki-Zay Péter. A beszélgetés egy pontján szóba került Szentkirályi Alexandra visszalépése Vitézy Dávid javára, amiről Márki-Zay úgy nyilatkozott (a linkelt videón 1:29-től kezdődik – a szerk.):

Nézzük azt a történelmi különlegességet, hogy a Fidesz visszatalált liberális gyökereihez, ünnepeljük meg azt, hogy most először a Fidesz egy nyíltan meleg főpolgármester-jelöltet támogat. Azt hiszem, a liberális kezdetek óta nem volt ilyen.

Márki-Zay ezután arról beszélt, Orbán Viktor miniszterelnök Soros-támogatott volt, zsidó névvel látta el minden gyermekét, és Iványi Gábor adta őket össze, illetve keresztelte meg a gyerekeket.

Ungár Péter (a parlamentáris demokrácia díszbuzija) a beszélgetésre Facebookon reagált. Mint írta:

Márki-Zay Péter tegnap az ATV Voksban Vitézy Dávid magánéletéről vállalhatatlan állításokat tett, majd Orbán Viktor gyermekeinek szerinte zsidó neveiről kezdett értekezni.

Vitézy Dávid nem a Fidesz jelöltje, a magánélethez senkinek semmi köze nincs, Márki-Zay Péter pedig egy futóbolond, és felszólítom, hogy távozzon a közéletből!

Arra pedig Márki-Zay Péter minden ámokfutásánál érdemes emlékezni, hogy belőle Karácsony Gergely csinált miniszterelnök-jelöltet. Azért, hogy ne az a Dobrev Klára legyen, akivel most közös plakáton szerepel.
A politika pedig akkor lesz jobb Magyarországon, amikor az ennyire rossz döntéseknek következménye van. Márki-Zay Pétert Karácsony Gergely szabadította az országra, ezért kell főpolgármestert is váltanunk holnap!

(24 nyomán Szent Korona Rádió)

Idén is leng a buzeráns rongy a budapesti városházán

Orbán Ráhel: Magyarország igenis multikulturális!