Idén is leng a buzeráns rongy a budapesti városházán

Újra az LMBTQP diktál teljes mértékben egy hónapon keresztül Budapesten. Karácsony Gergely pedig a deviancia jelképét ezért kitűzte a Városházára. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

 

Tegnap, június 7-én elstartolt a 29. Budapest Pride Közösségi Fesztivál, deviáns hónap, Karácsony Gergely főpolgármester pedig az Instagramon osztotta meg, hogy a budapesti Városháza épületére idén is felkerült a szivárványos rongy.

Bejegyzésében Karácsony Gergely azt írta:

„Történhet bármi, mindig és mindenkor ki kell állnunk ennek a városnak az elvei és értékei mellett. Kezdődik a Pride hónap, és mint az elmúlt öt évben, most is kikerült a Városházára a szivárványos zászló. Mert ott a helye.

Mert ennek a városnak a nagyszerűségét a sokszínűsége adja. Mert itt a szerelem az szerelem, a család az család. Mert Budapesten mindenkinek joga van ahhoz, hogy azzá legyen, ami ő maga, céljaival, ábrándjaival, kalandszomjával és a másikhoz való kapcsolódásával. Mert Budapesten mindenkinek szabadságában áll, hogy saját sorsának főszereplője lehessen. És mert tudjuk: a szabad társadalomban annak polgárai egymás szabadságáról is gondoskodnak.

A többséghez tartozni felelősség: hogy mindaz, ami nekem megadatott, mindenki másnak is járjon ebben a városban és ebben a hazában. Sokszor idéztem már a mondatot, amit valaki a kőhegyi menedékház zászlótartó rúdjára vésett: ahogy egymással bánunk, az a hazánk. Ahogy egymással bánunk, az a mi városunk. Budapest. Én ebben hiszek, és ettől nem tágítok.”

13 év alatti fiúkat erőszakolt a buzeráns pedofil

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)