Pofánverte a szélsőbalos humoristát a hazafias hardcore zenekar énekese

Alberto Pugilato nemrég a közösségi médiában megosztott egy fényképet a három hónapos kisfiával, ami alatt Jaime Caravaca, szélsőbaloldali humorista,  gusztustalan pedofil kommentet hagyott. A Pugilato nevű spanyol hardcore zenekar frontembere ezt nem hagyta annyiban, meglátogatta Caravaca előadását és felpofozta. A humorista ekkor már nem volt annyira bátor.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Jaime Caravaca spanyol komikus éppen az egyik törzshelyén lépett fel Madridban, amikor egy férfi felugrott a színpadra, majd egy hatalmasat behúzott a humoristának – írja a Marca. Az elkövető egy apa, Alberto Pugilato volt, aki Caravaca egy korábbi hozzászólását kérte számon a maga módján. A férfi később ismét megütötte a komikust.

A spanyol lap szerint a humorista állandó fellépője a „La Resistencia” nevű helynek, melynek már a neve is elég beszédes. Tevékenységét a közösségi médiában is űzi, sokszor elég gusztustalan poénokkal.

Az apa nemrégi posztolt egy képet a közösségi oldalán három hónapos fiáról, a kép mellé pedig azt írta: „Büszkeség és öröm”. Caravaca odakommentelt a kisfiú képe alá, azt írta, hogy az apja úgysem tudja megakadályozni, hogy a fia homokos legyen, és hogy fekete férfiakkal háljon.

Pugilato a hétfői előadásig várt a revanssal, de a helyszínen már nem sokat vacillált, ahogy megérkezett, felment a színpadra, majd szó nélkül lekevert egyet a humoristának.

“Pedofil megjegyzéseket mertél tenni a három hónapos kisfiamra te szemét?!… Na, gyere, mondd a szemembe is…Te szardarab…most mondd!”

– üvöltözte a humoristának, aki egy szót sem mert szólni.

A feszültség tetőfokán a közönség próbált közbelépni.

“Sajnálom, sajnálom, én csak egy apa vagyok, aki megvédi a gyermekét!”

– védekezett Pugilato, aki hangsúlyozta, hogy, ha valaki szexuális megjegyzéseket tesz a három hónapos fiára, az számoljon a következményekkel, majd ismét megütötte a Caravacát.

Később kiérkezett a rendőrség, de nem tartóztatták le Pugilatót, Caravaca ugyanis közölte, hogy nem tesz feljelentést.

Pugilato kiállásából is látszik, hogy nem egy Caravaca féle baloldali nyomorék, korábban részt vett különböző szélsőjobboldali mozgalomban, gyakran posztol olyan bejegyzéseket, amelyekkel a migránsáradat vagy az LMBTQP-propaganda ellen áll ki, valamint a Pugilato nevű jobboldali hardcore zenekar frontembere. Pár napja egy olyan videót tett közzé, amelyben szivárványos zászlót égetnek. Caravaca a szöges ellentéte, szélsőbaloldali, testileg és lelkileg egyaránt torz LMBTQP-akitvistának, aki provokatív és szarkasztikus “humoráról” ismert.

Kitiltja a középületeiről az LMBTQP zászlót egy spanyol kisváros

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)