Magyar papot szentel a Szent X. Piusz Papi Testvérület

Az FSSPX papjai kizárólag a hagyományos római katolikus liturgiát végzik és tanításukban is az autentikus katolikus tanokat közvetítik, elvetve a II. vatikáni zsinat és az utána következő fél évszázad modernista tévtanításait. Magyarországon üldözik a testvérületet és minden erővel a megsemmisítésük ellen dolgozik a modernista egyház vezetés.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az elmúlt években sok változás ment végbe a katolikus tradíció magyarországi térképén. A XVI. Benedek pápa alatt elkezdődött „rekatolizáció” Ferenc pápa színre lépésével az egész világon megtorpant, ugyanakkor Magyarországon még nagyobb nyilvánosságot kapott. Köszönhető ez annak, hogy a püspökök a covid diktatúra alatt bezárták a templomokat, és számos olyan intézkedést hoztak, ami homlokegyenes ellentmond a katolikus tanításnak és hagyománynak is.

Kopácsi Máté a veszprémi egyházmegye volt diakónusa 2020-ban szentelődött volna pappá, de alig pár héttel a szentelése előtt közölte a püspök, hogy nem engedi a papok sorába, mert kötődik a katolikus hagyományhű irányvonalhoz. Ezután kényszerült a diakónus a Szent X. Piusz Papi Testvérület szemináriumában folytatni tanulmányait, így további négy éven át készült a papságra. Nagy öröm az ő szentelése az egész magyar hagyományhű katolikus közösség számára, hiszen minél több magyar pap van, annál több magyar léleknek lesz esélye új, katolikus életet élni.

Kopácsi Máté atya újmiséje, 2024. július 13-án, szombaton, szülőfalujában a Veszprém vármegyei Kislődön lesz.

Elképesztő deviáció: A csökkenő vallásosságra a válasz a modernitás és a technicizmus

“Nyugat valóban előttünk jár, nagyon sokkal, csak rossz irányban” – Kocsis Fülöp metropolita előadása

(Prohungariasacra.hu nyomán Szent Korona Rádió)