Halálra késelte a 3 éves fiút az ohiói nigger

A 32 éves clevelandi Bianca Ellist minden ok nélkül arcon szúrta a 3 éves Julian Woodotot, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe. A gyermek anyját a vállánál szúrta meg, ő nincs életveszélyes állapotban. A gyerekgyilkos niggert letartóztatták.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is


A teljesen feketébe öltözött nő egy konyhakéssel támadt az anyára és a fiúra, és a kisgyermeket az arcán, édesanyját, a 38 éves Margot Woodot pedig a vállán szúrta meg hétfőn, amikor éppen az élelmiszerboltból sétáltak ki. A rendőrségre hétfőn délután 3 óra körül érkezett a segélyhívás, miszerint a késelés akkor történt, amikor az anya és fia a bevásárlás után visszamentek a járművükhöz. Az anyát és fiát a Westlake-i St. John Medical Centerbe szállították.

Ellisre ezután talált rá a rendőrség, aki a környéken sétált, és állítólag még mindig a kezében tartotta a fegyvert. Ellis ellen kedden emeltek vádat, és az óvadékot 1 millió dollárban állapították meg.

Kedden a Cuyahoga megyei orvosszakértő megerősítette, hogy a 3 éves Julian Wood a kórházban meghalt a késelés után. Margot Woodot „nem életveszélyes sérülésekkel kezelték, és várhatóan teljesen felépül”.

Matt Beck rendőrnyomozó őrmester elmondta, hogy az anya fizikailag fel fog épülni a késeléses támadásból, de valószínűleg élete végéig szenvedni fog a fia elvesztésének traumájától. A rendőrség újságíróknak elmondta, hogy a késeléses támadás véletlenszerűnek tűnt, és hogy az áldozatok az incidens előtt nem kerültek kapcsolatba a gyanúsítottal. A biztonsági felvételeken látható, hogy Ellis a videón egy helyi Volunteers of America üzletben vásárolta a kést. Látható volt, ahogy a késsel a kezében követi a két áldozatot az autójukhoz.

„Mindenekelőtt szeretném kifejezni legmélyebb és legőszintébb részvétemet annak a hároméves kisfiúnak a családjának, aki sajnálatos módon tegnap elhunyt, miután egy véletlenszerű támadásban megkéselték a North Olmsted Giant Eagle szupermarketben”

– mondta Nicole Dailey Jones, North Olmsted polgármestere egy nyilatkozatban.

„Ez egy szörnyű tragédia volt az egész közösségünk számára. North Olmsted polgármestereként és magam is édesanyaként fel sem tudom fogni, min mehet keresztül ez a család. A legfiatalabb gyermekük ilyen erőszakos és értelmetlen módon történő elvesztése teljesen szívszorító. Tudom, hogy North Olmsted minden lakosa osztozik bennem és osztozik mélységes gyászukban.”

Aberrált néger gyilkolt meg egy 64 éves férfit Texasban

“A migránsok nem bűnözők” – hirdette a néger, majd, miután mégsem deportálták, megerőszakolt egy 15 éves lányt

 

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)