Saját anyját erőszakolta meg a kongói származású “mintapolgár”

Moise Lohombo gyerekként érkezett Kongóból a németországi Wiesbadenbe menekültként. 2017-ben a liberális Deutsche Handwerkszeitung magazin úgy mutatta őt be, mint egy mintapolgárt, akiről mindenki példát vehet, milyen jól beilleszkedett a nyugati társadalomba.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Lohombo, aki nyolcéves korában vándorolt Németországba a nővérével együtt, halálosan megfenyegette az anyját, ha közösül vele. Annak ellenére, hogy a nő kérte, hogy fizessen egy prostituáltnak, hogy helyette vele aludjon, a férfi folytatta a verést és a megerőszakolást.

Bár a 30 éves migráns állítólag bocsánatot kért a nőtől és mentőt hívott, mielőtt elmenekült a tett színhelyéről, a nyomozók a támadás brutalitását azután állapították meg, hogy látták a nő vérét szétfröccsenve a lakásban.

A kórházban Lohombo édesanyja, aki a támadás következtében agyvérzést szenvedett és attól rettegett, hogy a fia teherbe ejthette.

A wiesbadeni kerületi bíróságon tartott tárgyaláson Lohombo ügyvédje azt állította, hogy a férfi kábítószer és alkohol hatása alatt állt, és „nem volt beszámítható állapotban a támadás során”. Hogy elkerülje a börtönbüntetést, azt is kérte, hogy Lohombót helyette elmegyógyintézetben helyezzék el.

Annak ellenére, hogy ügyvédje igyekezett segíteni neki, hogy elkerülje a börtönbüntetést, a kongói állampolgárt kilenc év börtönbüntetésre ítélték, miután a bíró elismerte, hogy a bűncselekményei „olyan kegyetlenek” voltak, hogy „azt hitte, hogy rosszul olvasta az ügyiratot”.

2017-ben a Deutsche Handwerkszeitung baloldali médium egy olyan jelentést tett közzé, amelyben Lohombót „mintapolgárnak” bélyegezte, amiért gyermekként Európába költözve sikeresen asszimilálódott a nyugati kultúrához.

„Ha Moise Lohombóval szemben ülünk egy tejeskávé mellett, egy bájos, barátságos fiatalembert látunk, aki lelkesen mutatja a mobiltelefonján a bullterrier kutyájáról, Bettyről készült képeket”

-olvasható a véleménycikkben.

Bár a fiatalon felnövő Lohombo korábban erőszakosan viselkedett, többek között más gyerekeket is megtámadott, a migráció példaképének állították be Lohombót, azt állítva, hogy „szó szerint harcolt” azért, hogy valamit kihozzon magából, miután „ifjúkori bűneit” maga mögött hagyta, és elvégezte a sütőipari tanfolyamot, mielőtt profi bokszoló lett.

Ahhoz képest, hogy korábbi énjét hátrahagyta, sikerült neki börtönbe kerülni kábítószer birtoklásáért, majd onnan szabadulva megerőszakolta az anyját. Jó ez a migráció…

Ismét megízlelhették a zsidók, mit hoz számukra (is) Európa elnégeresítése

Így vertek szét egy spanyol bárt a marokkói migránsok

(The Publica nyomán Szent Korona Rádió)