Meghalt a bevándorló által megkéselt rendőr

Meghalt az a 29 éves rendőr, akit pénteken megkéseltek a németországi Mannheimben egy iszlámellenes, Izraelbarát tüntetésen, írja a Reuters. A támadót kellett leteperni…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A németországi Baden Württemberg tartomány rendőrsége szerint a támadást egy 25 éves férfi követte el késsel, hat embert is súlyosan megsebesített. „Többször fejbe szúrta a rendőrt” – áll a rendőrség közleményében, hozzátéve, hogy az áldozatot a támadás után azonnal megműtötték, mesterséges kómába helyezték, de vasárnap belehalt sérüléseibe. Hozzátesszük: a rendőr teljesen rossz helyzetfelismerésként nem a támadót, hanem az ellene fellépőt teperte le, amikor a bevándorló nyakon szúrta.

Rossz embert tepert le…

Pénteken Mannheim központjában történt a támadás, éppen az iszlámellenes aktivista, Michael Stuerzenberger akart beszédet tartani a PAX Európa Mozgalom rendezvényén, ahol nem mellesleg Izrael-éltetés is zajlott.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy a gyanúsított afgán állampolgár, aki körülbelül egy évtizede él Németországban. Büntetlen előéletű, és korábban nem is került a rendészeti szervek látóterébe.

A gyanúsítottat a rendőrök meglőtték. A nyomozók szerint szombat este még életben volt, de a kórházban nem volt kihallgatásra alkalmas állapotban. Indítékai és a támadásának oka további vizsgálatot igényel, írja a DW.

Olaf Scholz német kancellár azt mondta, hogy „mélységesen megdöbbentette” a rendőr halála. „Elkötelezettsége mindenki biztonsága iránt a legnagyobb tiszteletet érdemli” – mondta. Winfried Kretschmann, Baden Württemberg tartomány vezetője is részvétét fejezte ki az áldozat családjának, barátainak és kollégáinak.

A képünkön a bekeretezett szöveg tartalma szerint “amikor a muszlimok a Gázai övezetből elűzik a Hamász terrorszervezetet, a politikai iszlámot és a sáriát elutasítják, demokratikus kormányt választanak és békét kötnek Izraellel, akkor a palesztin zászlót is oda helyezzük a német és izraeli közé.” Teljes képzavar… létező problémákra adott teljesen rossz válasz, ami egyértelmű, hogy még rosszabb válaszreakciókat szül.

(Szent Korona Rádió)

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán

Annyi a bevándorló Ausztriában, hogy a csökkenő születésszám ellenére is nőtt a népesség 2023-ban

 

Népességcsere: 83 ezer német döntött a kivándorlás mellett, viszont érkezett 330 ezer migráns

Példák az iszlám-keresztény együttélésre (videók)