Évekig feküdt a komposztáló gödörben az üzlettárs

Egy szigetszentmártoni férfit vádolnak üzlettársa meggyilkolásával, miután egy vita hevében lelökte a lépcsőről, majd egy betonvasrúddal halálra verte. A vádlott éveken át titkolta tettét, ám most a bíróság előtt áll, és ha bűnösnek találják, élete végéig börtönbe kerülhet.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Régi üzlettárs volt a két férfi, amíg egy nap össze nem vesztek Szigetszentmártonban. A 68 éves vádlott ekkor lelökte a lépcsőről az áldozatot, majd egy betonvasrúddal ütötte. Miután észrevette, hogy a másik már nem él, megrémült, és egy talicskával a ház kerítéséhez vitte a testet, ahol volt egy komposztálógödör.

Ebbe borította bele a holttestet, majd ásott rá egy kis földet is.

A Tények arról adott hírt, hogy a bíróságon nemrég tanúkat hallgattak meg az ügyben, így a vádlott fiát és akkori barátnőjét is, akik a házban voltak, mialatt az áldozat keservesen ordított a bántalmazás közben. A támadó évekig titkolta a történteket.

Az 52 éves áldozatot a családja is kereste a férfinál, aki kitalált egy történetet. A férfi a bíróságon nem tett vallomást. Ha elítélik, élete végéig börtönbe kerülhet.

A Jászságban elszálltak a bűnözési adatok

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)