Pressman ,,felügyelte” Azariah koncertjét

David Pressman amerikai helytartó legújabb közösségi médiás posztja heves vitákat és felháborodást váltott ki Magyarországon, miután a fiatal zenész, Azahriah arénakoncertjéről osztott meg képeket nyálcsorgató dicséret mellett. Pressman aktív szerepvállalása a magyar kulturális és belpolitikai életbe egyértelmű. Nincs az a naivitás, ami elhinné, hogy ez nem hazánk szuverenitásába való beleszólás, hanem ártatlan kultúrakedvelés lenne.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

David Pressman amerikai nagykövet legutóbbi közösségi médiás bejegyzése felkavarta a kedélyeket Magyarországon. Pressman a fiatal magyar zenész, Azahriah arénakoncertjéről osztott meg képeket és gondolatokat, méltatva a művész tehetségét és kreativitását. “Fergeteges volt a zenéje részesévé válni egy gyönyörű budapesti éjszakán, egy több tízezer magyar zenerajongóval (valamint egy amerikai nagykövettel) teli stadionban” – írta a nagykövet az X-en (korábban Twitter).

Ez azonban nem az első alkalom, hogy Pressman találkozott Azahriah-val. Korábban már vendégül látta őt és más magyar zenészeket is rezidenciáján, amely találkozót „Magyarország legnépszerűbb és legtehetségesebb szabályszegőinek” nevezte. Az eseményen olyan zenekarok tagjai is részt vettek, mint a Blahalouisiana, az Ivan and the Parazol és a Margaret Island.

David Pressman rendszeresen szervez találkozókat az Amerikai Nagykövetségen olyan hírességekkel, influenszerekkel és művészekkel, akik népszerűek a fiatalok körében, és akik közül a találkozások után sokan nyíltan kritizálják a kormányt, de legalábbis teljesen a liberális-woke mainstreamet hirdetik. Ez a fajta aktivitás azonban nem mindenki szerint baráti gesztus. A legtöbben úgy vélik, hogy az amerikai nagykövet ezzel próbál beleszólni Magyarország belpolitikai ügyeibe, támogatva azokat a fiatalokat és szélsőliberális nézeteket, amelyek szembe mennek a jelenlegi kormány nyomokban még jobboldaliságot tartalmazó politikájával.

David Pressman tovább folytatja az influenszerek átnevelését

(Szent Korona Rádió)